Επίσκεψη κλιμακίου ιατρών Γ.Ν.Α. σε Τροιζηνία και ΜέθαναΑπό τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Π. Χατζηπέρο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

“Την Κυριακή 29 Απριλίου επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Γαλατά είκοσι (20) γιατροί όλων των ειδικοτήτων του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και εξέτασαν 100δες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Τροιζηνίας. O κος Χατζηπέρος, με τον Δήμαρχο κο Κωνσταντίνο Καραγιάννη και με την Αντιδήμαρχο κα Μαρίνα Μπακάλη αφού υποδέχτηκαν τους γιατρούς το πρωί της Κυριακής, τους ευχαρίστησαν θερμά και ιδιαίτερα τον ιατρό κ. Δημήτριο Χονδρό για την ευγενική τους πρόταση προκειμένου να συμβάλλουν στην ανακούφιση των κατοίκων του Δ. Τροιζηνίας-Μεθάνων.
Η υγεία και η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι στις πρωταρχικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στο πλαίσιο των δράσεων τους για την ουσιαστική Κοινωνική Πολιτική. Δεδομένου ότι ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων είναι μεγάλος σε έκταση, με δύσκολο ανάγλυφο, κακή χερσαία και θαλάσσια συγκοινωνία, γι’ αυτό το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τη δωρεάν εξέταση των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.
Στο πλαίσιο της ευγενούς φιλοξενίας, οι γιατροί ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Τροιζηνίας από την κα Σοφιανού.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων πρότεινε η συγκεκριμένη δράση να επαναληφθεί και σε άλλους Δήμους της Π.Ε. Νήσων καθότι αποτελεί ένα καθολικό αίτημα όλων των κατοίκων. Επίσης ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο κα Μπακάλη, την κα Σοφιανού αλλά και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άρτια οργάνωση των εξετάσεων.”
Σχολιάστε