Επίσκεψη Γαλλίδας δημοσιογράφου στον Πόρο1238247_558916724174841_1376906729_nΤην Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ο Πόρος δέχτηκε την επίσκεψη της δημοσιογράφου Aliette de Crozet, του μεγάλου γαλλικού περιοδικού SANTE. 

Η επίσκεψη διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ σε συνεργασία με Δήμους του Αργοσαρωνικού και αποτελεί μια από τις δράσεις του Οργανισμού για την προβολή των νησιών στην γαλλική αγορά για την επερχόμενη τουριστική σεζόν 2014.

Την κα Aliette de Crozet, υποδέχτηκε και ξενάγησε στα χαρακτηριστικότερα σημεία του Πόρου εκ μέρους του Δημάρχου Δημήτρη Στρατηγού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Συξέρης, ο οποίος της προσέφερε ενημερωτικό υλικό για το νησί αλλά και φημισμένα τοπικά προϊόντα (αμυγδαλωτά Πόρου, Λικέρ Λεμονιού κ.λπ.).

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος έμεινε ενθουσιασμένη με την επίσκεψη στον Πόρο και τον Αργοσαρωνικό γενικότερα, και ζήτησε επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το νησιωτικό και ηπειρωτικό κομμάτι του Δήμου μας κι από την περιοχή Τροιζηνίας-Μεθάνων για να το συμπεριλάβει στο μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού για την περιοχή μας στο τεύχος Μαρτίου 2014. Το περιοδικό SANTE με κυκλοφορία σχεδόν 400.000 αντιτύπων είναι το μεγαλύτερο γαλλικό περιοδικό για την υγεία, ευεξία και την ποιότητα ζωής και διαβάζεται από αναγνώστες ανώτερου οικονομικό-κοινωνικού επιπέδου.

Σε συνεννόηση με τον ΕΟΤ και τους Δημάρχους των νησιών, την διευθέτηση του συγκεκριμένου fam trip, ανέλαβαν από την Αίγινα ο Δ.Σ. Πέτρος Πετρίτης, από τον Πόρο ο Δ.Σ. Δημήτρης Συξέρης, από την Ύδρα η Αντιδήμαρχος Λουκία Λούλου και από τις Σπέτσες ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιάσωνας Ορλάνδος.
Σχολιάστε