Εντυπωσιακή συναυλία των Mangata Projekt στο Μπούρτζι Πόρου με την χορηγία της “Βίκος” (βίντεο)Μία νέα μουσική συνεργασία με τους γνωστούς dj΄s Mangata Projekt ολοκλήρωσε η Βίκος, χορηγώντας με το νερό της, τη μαγευτική συναυλία που πραγματοποίησαν στον Πόρο, σε ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς, με φόντο τα γαλάζια νερά του Σαρωνικού και το ερημικό νησάκι Μπούρτζι, με το μικρό κάστρο, σύμβολο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η Βίκος σέβεται τον πολιτισμό και αγαπά την τέχνη, γιατί όπως το νερό, έτσι και η μουσική «ξεδιψάει» την ψυχή μας. Υποστηρίζει ένθερμα μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε χώρους που αποτελούν σημείο αναφοράς, είτε για τα ιστορικά τους μνημεία, είτε για την ιδιαίτερη ομορφιά τους. Πρόκειται για τάση που τα τελευταία πέντε χρόνια διαμορφώνουν μουσικοί παραγωγοί και dj’s της ηλεκτρονικής μουσικής. Μέσω αυτής της δραστηριοποίησης, η Βίκος στοχεύει να αναδείξει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβάλλει τις ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας κατ’ επέκταση και στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Η συνεργασία με τους γνωστούς dj΄s Mangata Projekt δεν είναι τυχαία. Η σουηδική λέξη Mangata σημαίνει «Ο φωτεινός δρόμος που δημιουργεί το φεγγάρι όταν αντανακλά στο νερό της θάλασσας», κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Βίκος, που μέσα από τα προϊόντα της, επιδιώκει να δημιουργήσει όμορφες μουσικές αναμνήσεις που θυμίζουν Ελλάδα και να δείξει το «φωτεινό δρόμο» που θα ταξιδέψει το ελληνικό πνεύμα, σε όλον τον κόσμο.

Οι Mangata Projekt, είναι οι διάσημοι dj΄s Θάνος Μακρής και Τάσος Φιλίππου, που κατέχουν ξεχωριστή θέση στον καλλιτεχνικό χώρο, χάρη στις μουσικές τους επιλογές.  Η μεταξύ τους συνεργασία ξεκίνησε από το 2012, ενώ το 2018 επέλεξαν να «πορευτούν» κάτω από ένα κοινό brand, επιλέγοντας το όνομα Mangata Projekt.

Το event πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Πόρου.

Μπορείτε να δείτε τη μοναδική συναυλία:
Σχολιάστε