Ενημέρωση του Ελληνικού Κτηματολογίου, σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοιού και τη λειτουργία του γραφείου ενημέρωσης ΓαλατάΗ Διοίκηση του Ελληνικού Κτηματολογίου, καλεί τους συναλλασσόμενους με τα Γραφεία Κτηματογράφησης, να περιορίσουν στο ελάχιστο τις επισκέψεις τους στα κατά τόπους Γραφεία Κτηματογράφησης.
Για την εξυπηρέτησή τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας των γραφείων Κτηματογραφησης και την ηλεκτρονική διεύθυνση – e-mail (www.Ktimatologio.gr / Αναζήτηση ανά περιοχή).

Σε ότι αφορά την υποβολή των δηλώσεων τους, μπορούν να τις υποβάλουν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κτηματολογίου (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page.aspx).

Σε περίπτωση που υπάρχει επείγον ζήτημα μετάβασης των πολιτών στα Γραφεία Κτηματογράφησης, σε συνέχεια και των Οδηγιών προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εφαρμόζονται προληπτικά μέτρα για τον έλεγχο της ροής των ατόμων που εισέρχονται σε αυτά και της τήρησης των προβλεπόμενων αποστάσεων ασφαλείας.

 

Για το χρονικό διάστημα που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, δεν θα υπάρχει καμία επίπτωση στην εξέλιξη των υποθέσεών των πολιτών στα Γραφεία Κτηματογράφησης.
Κατόπιν των ανωτέρω,
? Εφόσον το Γραφείο Ενημέρωσης Γαλατά κρίνει πως η υπόθεση είναι εξαιρετικά επείγουσα, θα συνεννοείται με τους πολίτες οι οποίοι θα προσέρχονται στο γραφεία ΜΟΝΟ με προκαθορισμένο ραντεβού.
? για τον καθορισμό της διαδικασίας εξυπηρέτησής σας από το Γραφείο Ενημέρωσης Γαλατά, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22980 43616 ή το e-mail: info.kt5.23@gmail.com
Σχολιάστε