Ενημέρωση για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τρίτη 27 ΑυγούστουΟ Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε ολόκληρο το νησί του Πόρου, η πρώτη από 04:00 έως 05:00 τα ξημερώματα και η δεύτερη από 15:00 έως 16:00 το απόγευμα.

Οι συγκεκριμένες διακοπές είναι απαραίτητες προκειμένου το δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού να συνδεθεί (και αποσυνδεθεί) με γεννήτριες που έχει εγκαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, ώστε το χρονικό διάστημα από 05:00 έως 15:00 να μπορέσουν να εκτελεστούν οι εργασίες ανύψωσης των καλωδίων στον δίαυλο Πόρου – Γαλατά, οι οποίες ατυχώς δεν έγιναν την Τετάρτη 21 Αυγούστου.
Κατά το διάστημα αυτό επαναλαμβάνεται η παράκληση να αποφευχθεί η χρήση συσκευών που καταναλώνουν πολύ ρεύμα, καθώς και να γίνει χρήση γεννητριών από όσα κτήρια, καταστήματα και ξενοδοχεία διαθέτουν τέτοιες.

Ο Δήμος τονίζει ότι οι ανωτέρω ώρες διακοπής, καθώς και η διαβεβαίωση ότι οι γεννήτριες που έχουν εγκατασταθεί στο νησί είναι ικανές να σηκώσουν το σύνολο των αναγκών ηλεκτροδότησής του, προέρχονται από επίσημη ενημέρωση που έλαβε από τον ΔΕΔΔΗΕ την Παρασκευή 23.8.2019.
Σχολιάστε