Ενημέρωση από τον Α.Ο. Ποσειδώνα ΠόρουΑπό το Δ.Σ. του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου, λάβαμε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο τύπου: 

Με σκοπό την πλήρη και διαφανή ενημέρωση των μελών μας και του  φίλαθλου κοινού, ανακοινώνουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου, μετά την επιστολή παραίτησης από 31/01/2018 του Προέδρου Δ.Σ. κ. Γκιών Κωνσταντίνου, καθώς και την μετέπειτα παραίτηση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Σύμφωνα με το καταστατικό, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από 5 τακτικά και 1 αναπληρωματικό μέλος, τα οποία είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κεφαλληνός Νικόλαος,

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αναγνωστόπουλος Δημήτριος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γαβαλάς Μάρκος,

ΤΑΜΙΑΣ Τρασάνης Ιωάννης,

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Παπαδόπουλος Ιάκωβος

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ Στρατηγός Δαμιανός

Το νέο Δ.Σ. αφού συστήθηκε σε σώμα, συνήλθε σε απαρτία και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Η νέα διοίκηση στοχεύει στην δημιουργία ενός υγιούς πλαισίου λειτουργίας του σωματείου, που θα προσελκύσει νέους φίλους αλλά και αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια μας έχουμε ήδη λάβει από τους κ. Δεβεζόγλου Θεόδωρο και κ. Ρούση Ευάγγελο.

Το σωματείο μας θα συμμετέχει την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 κατηγορία Αργολίδας, και στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Για την υλοποίηση του στόχου μας, κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, καθώς και η ενίσχυση του με νέους ποδοσφαιριστές.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη και συντομότερη προετοιμασία μας, έχουμε ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με προπονητή κατόχου προβλεπόμενης πιστοποίησης, ο οποίος θα ανακοινωθεί επίσημα εντός των προσεχών ημερών, με νέο δελτίο Τύπου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως το απερχόμενο Δ.Σ. για την προσφορά του προς το Σωματείο.

Ο Πρόεδρος         ο Γραμματέας

Κεφαλληνός Νικόλαος        Γαβαλάς Μάρκος
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Δεν θα σχολιάσω το ρεπορτάζ.
  Αλλά για να δείτε ότι έχω πάντα δίκιο- εκτός από τις φορές που έχω άδικο- όλα τα βρομοκάναλα, μηδενός εξαιρεουμένου, αλλά και τα έντυπα μέσα εκτός ελαχίστω εξαιρέσεων, που κι αυτά δεν μου περιποιουν τιμή, κανένας δεν σχολίασε τον άθλο του Ολυμπιακού στο Γουότερ Πόλο Ανδρών, που χθες κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πανάξια και δόξασε τη άμοιρη πατρίδα μας.
  Όλοι αυτοί είναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες. Και οι περισσότεροι έχουν και άλλα κουσούρια αλλά και λοβιτούρες σε βάρος όλων των Ελλήνων.
  Κακομοίρηδες!!!
  (Εύχομαι ο Ποσειδώνας να βρει τη θέση που του ανήκει. Δηλαδή να αποκτήσει προπονητή της προκοπής, γιατί τα παιδιά αγωνίζονται τον καλόν αγώνα. Ας αποτύχω μεγαλειωδώς αν αγωνιστώ μεγαλειωδώς. Publius Ovidius Naso 47πΧ- 17μΧ)
  ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε