Εκδρομή στο Βουκουρέστι και συμμετοχή σε διαγωνισμούς για τα παιδιά του Λυκείου ΠόρουΌπως μας ενημερώνει η Διευθύντρια του Λυκείου Πόρου κα Πανωραία Κολέντζου,  από τις 11-16 Μαρτίου η Β’ Λυκείου έκανε εκπαιδευτική εκδρομή στο Βουκουρέστι μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Σχολείου της Ομογένειας “ΑΘΗΝΑ”της Ρουμανίας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα μουσεία της πόλης του Βουκουρεστίου καθώς και στο παλάτι Πελες, και στον Πύργο του Μπραν (Πύργος του κόμη Δράκουλα). Επισκέφτηκαν επίσης και το μεσαιωνικό χωριό Μπρασοβ.

Αξιοσημείωτη εμπειρία για τους μαθητές μας ήταν η συνάντηση τους με συνομήλικα τους Ελληνόπουλα στο Λύκειο της Ομογένειας. Τους παρουσίασαν σε ένα αξιόλογο project που ετοίμασαν οι μαθητές μας δραστηριότητες του Λυκείου Πόρου καθώς και τις ομορφιές του Πόρου! Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία όλη η εκδρομή που θα μείνει αξέχαστη!

Συμμετοχή σε μαθητικούς διαγωνισμούς

Τρία κορίτσια της Β’ λυκείου Πόρου, οι μαθήτριες Καΐκα, Μπερή και Παπαθημιοπούλου, συνοδευόμενες από τον καθηγητή τους, έλαβαν μέρος και κατέλαβαν την τέταρτη θέση, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, εκπροσωπώντας το σχολείο και το νησί μας.

Επίσης χθες 16 Μαρτίου στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας συμμετείχαν. ο μαθητής της Α’ Λυκείου Γ. Τσολακος και η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Μ. Νικολαΐδου, η οποία στον διαγωνισμό EUROSCOLA που συμμετείχε με άλλες 4 μαθήτριες του Λυκείου μας, που όλες πήραν καλές βαθμολογίες,κατέκτησε με την υψηλή βαθμολογία της αναπληρωματκή θέση για το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο!
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αγαπημένα μου παιδιά, μού έχετε λείψει…
    Χαίρομαι για όλα τα καλά νέα που ακούω για εσάς, και στενοχωριέμαι που δεν μπορέσαμε να ξανασυναντηθούμε από τότε που πήρα μετάθεση…
    Εύχομαι καλή σταδιοδρομία, καλή τύχη, και απεριόριστη προσωπική ευτυχία στον καθέναν και την καθεμία σας, ξεχωριατά!!

Σχολιάστε