Εθελοντικός καθαρισμός ακτών του ηπειρωτικού Πόρου – Ομιλία του Γ. Δημητριάδη σε ημερίδα του ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη (βίντεο)Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, παρά την προεκλογική περίοδο, ο Δήμος Πόρου διοργανώνει και φέτος για 4η συνεχή χρονιά εκτεταμένες δράσεις καθαρισμού των απομακρυσμένων παραλιών του.
“Μετά τη δράση “LET’S DO IT” τον Απρίλιο, η νέα ευρεία δράση καθαρισμού ακτών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στις ακτές της Πελοποννήσου που ανήκουν στο Δήμο μας, με εκκίνηση από την παραλία στην ιδιοκτησία Κοντομηνά και κατεύθυνση προς τα Τσελεβίνια.
Στους καθαρισμούς, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Πόρου, οι Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, το συνεργείο του εργολάβου καθαριότητας και κάθε ενδιαφερόμενος εθελοντής.

Σημείο συνάντησης, το πορθμείο του Πόρου στις 10:30.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας στο 15303, στο dimarhos@poros.gr ή στο ΙΝΒΟΧ.

Σχετικά με το φλέγον θέμα της επιβάρυνσης των ακτών από τα μεταφερόμενα πλαστικά, δείτε βίντεο με ομιλία μου στην ημερίδα που διοργάνωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα το ίδρυμα Α.Κ.Λασκαρίδη στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα στις 6 Μαΐου 2019″ αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Δημητριάδης:

 
Σχολιάστε