Εθελοντική δράση καθαρισμού βυθών και παραλιώνΟ Δήμος Πόρου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου και η εθελοντική ομάδα δυτών «Aegean Rebreath», σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Πόρου, διοργανώνουν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ευρείες δράσεις καθαρισμού βυθών και ακτών στο νησί του Πόρου. Στο πλαίσιο των δράσεων:

Το Σάββατο 19 Μαΐου, θα διενεργηθούν υποβρύχιοι καθαρισμοί σε όλο το λιμάνι του Πόρου από το Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ έως την Πούντα και καθαρισμοί επιβαρυμένων βόρειων ακτών του νησιού.
Την Κυριακή 20 Μαΐου, θα συνεχιστούν οι καθαρισμοί ακτών και θα πραγματοποιηθούν απομακρύνσεις κολλημένων διχτυών από υφάλους στα βόρεια του νησιού.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συνδρομή εθελοντών, καθώς και υπαλλήλων του Δήμου και της δημοτικής εργολαβίας καθαριότητας, ενώ θα υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη από το Associated Press.
Ο Δήμος καλεί οποιονδήποτε εθελοντή επιθυμεί να συμμετέχει στις δράσεις (δύτες αυτόνομης ή ελεύθερης κατάδυσης, επαγγελματίες ή ιδιώτες ιδιοκτήτες μικρών σκαφών και πεζοί εθελοντές) να επικοινωνήσει με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 2298320512 ή στο email dimarhos@poros.gr.

Χορηγοί: Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, υπηρεσίες καθαριότητας ΑΠΑΝΑ, ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα δωμάτια: Saron, Διούνυσος, Παύλου, Kichli, Kaikas Studios, Συμεών, εστιατόρια: Στη Ρότα, Βασίλης, Πέτρος, Άσπρος Γάτος, Macaroni&More.
Σχολιάστε