Εγκαινίασε τα εκλογικά του κέντρα σε Γαλατά και Μέθανα ο Κώστας Καραγιάννης – Το πρόγραμμα της περιοδείας του μέχρι τις εκλογέςΤα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων στο Γαλατά και τα Μέθανα, πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας- Μεθάνων κ. Κώστας Καραγιάννης.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων του, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Γαλατά. Κατά την σύντομη ομιλία του, ο Κώστας Καραγιάννης, ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, στις 26 του Μάη, να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014, δηλώνοντας πως θα δώσει τα πάντα για αυτόν τον τόπο.

Ακολούθως παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού, με τους οποίους θα διεκδικήσει μια καθαρή νίκη στις 26 Μαΐου. Στο τέλος της εκδήλωσης του είχαν ετοιμάσει έκπληξη, μια τούρτα γενεθλίων. Την Κυριακή 12 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Μεθάνων.

Τέλος, ο κ. Καραγιάννης δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των περιοδειών και των ομιλιών, που θα πραγματοποιήσει στα χωριά της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, μέχρι τις εκλογές.

Πατήστε στον ακόλουθο πίνακα:

 
Σχολιάστε