Εγγραφές δημοτών Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων για το POROSEA 2019Από το Δήμο Πόρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που ενδιαφέρει τους δημότες του Πόρου και της Τροιζηνίας – Μεθάνων που θέλουν να συμμετέχουν στο POROSEA 2019:

Αγαπητοί δημότες Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων,
Σας ενημερώνουμε ότι για τη συμμετοχή σας στο multisport event POROSEA 2019 ο Δήμος Πόρου έχει εξασφαλίσει και φέτος έκπτωση 20% επί της τρέχουσας τιμής στα αγωνίσματα της διοργάνωσης (η οποία θα διατηρηθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών από τους δημότες, ωστόσο δεν αφορά τα ειδικά πακέτα – race packs). Η έκπτωση ισχύει έως την Τετάρτη 5.6.2019 και δεν θα υπάρξει καμία παράταση. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Γραφείο Δημάρχου κατά τις ώρες 10:00-14:00. Πριν την εγγραφή σας, ενημερωθείτε στο www.porosea.com για τα διαθέσιμα αγωνίσματα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Απαιτούμενα στοιχεία για εγγραφές:
1. Ιατρική βεβαίωση για όλα τα αγωνίσματα (τρίαθλο, ποδηλασία, κολυμβητικά, δρομικά). Για τα κολυμβητικά αγωνίσματα αρκεί και η προσκόμιση ισχύοντος (τρέχοντος έτους) δελτίου ομάδος κολύμβησης.
2. Υπεύθυνη δήλωση ενηλίκων (χορηγείται από το Γραφείο Δημάρχου).
3. Υπεύθυνη δήλωση γονέων ή κηδεμόνων σε περιπτώσεις συμμετοχής ανηλίκων (χορηγείται από το Γραφείο Δημάρχου).
4. Καταχώρηση προσωπικής διεύθυνσης e-mail για την επιβεβαίωση της εγγραφής.
5. Αντίγραφο δημοτολογίου ή πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας (μόνο για δημότες/μόνιμους κατοίκους του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων).
Σχολιάστε