Είστε έτοιμοι; Δηλώστε συμμετοχή στο 10ο “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού”!Σας αρέσει η περιπέτεια; Σας αρέσει το παιχνίδι; Σας αρέσουν τα δύσκολα; Για ελάτε…

Ένα σεντούκι γεμάτο πλούσια δώρα, περιμένει τον νικητή που θα λύσει τους περισσότερους γρίφους πιο γρήγορα απ’ όλους, στο “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Πόρο.

Το επετειακό φετινό “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού” είναι ξεχωριστό, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την 1η διοργάνωση. Οι διαγωνιζόμενοι φέτος, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρωτότυπους γρίφους και θα τρέξουν…

Θα τρέξουν πολύ…

Στο φετινό Κυνήγι, υπάρχουν πολλές καινοτομίες. Για μερικές από αυτές, θα ενημερωθείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.  Άλλες, σας τις φυλάμε για έκπληξη.

Το σίγουρο είναι, ότι θα γελάσετε, θα τραγουδήσετε, θα περιπλανηθείτε, θα διασκεδάσετε και… θα δυσκολευτείτε…

Διαβάστε τους κανόνες και με ποιον τρόπο θα συμμετέχετε:

10ο ΚΥΝΗΓΙ του XAMENOY ΘΗΣΑΥΡΟΥ Πόρος 2018

Οργάνωση: Δήμος Πόρου
Υπέυθυνoi Γριφών: Ομάδα “Είδα Φως και Μπήκα”

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σκοπός του παιχνιδιού – ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ είναι η διασκέδαση με την ανακάλυψη του κρυμμένου θησαυρού μέσα από την αποκρυπτογράφηση μιας σειράς γρίφων καθώς και η ανάδειξη της τοπικής μας ιστορίας, στοιχείων πολιτισμού, τέχνης και λαογραφίας του νησιού μας.

Το παιχνίδι θα παιχτεί σε 3 φάσεις.
1) Η πρώτη φάση ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής 16.02.18 στις 6μμ, στο κτήριο Συγγρού, όπου θα γίνει η καθιερωμένη ενημέρωση των ομάδων και η παράδοση των 2 πρωτων γρίφων.
2) Η δεύτερη φάση ξεκινάει το Σαββατο 17.02.18, στις 5μμ, στην πλατεία Δημαρχείου, με την παρουσίαση του 1ου γρίφου από τις ομάδες. Θα ακολουθήσει η παρέλαση των ομάδων και διαγωνισμός μεταμφίεσης, πριν την προγραμματισμένη συναυλία από τον ΔΗΜΟ ΠΟΡΟΥ.
3) Η τρίτη φάση ξεκινάει την Κυριακή 18.2.18, στις 10π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου ( !!! Κάποιοι γρίφοι έχουν τη λύση τους στο Γαλατά και κάποιοι εκτός Σφαιρίας !!! )

Νικητής του παιχνιδιού θα είναι η ομάδα που θα αποκρυπτογραφήσει και θα απαντήσει σωστά τους περισσότερους γρίφους στον ταχύτερο χρόνο.

Κάθε ομάδα αποτελείται απο 5 εώς 15 άτομα

Το παιχνίδι δεν αφορά αμιγώς παιδικές ομάδες, γι’ αυτό κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει υποχρεωτικά τουλάχιστον 4 ενήλικα μέλη.
Η ομάδα πρέπει να αυτοονομαστεί και να επιλέξει έναν αρχηγό. Για την απάντηση των γρίφων τα μέλη της ομάδας μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε πρόσφορο μέσο: βιβλία, βιβλιοθήκες, διαδίκτυο, γνωστούς, παππούδες και γιαγιάδες, κλπ.

Ο αρχηγός της ομάδας πρέπει να συμπληρώσει το ειδικό έντυπο της αίτησης και να το καταθέσει έως την Παρασκευή 16.02.18 2.00 μμ., στη ΔΗΚΕΠ ή ηλεκτρονικά στο dkeporou@gmail.com (Το ειδικό έντυπο αίτησης πατώντας εδώ:  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο αρχηγός εκπροσωπεί την ομάδα του και μόνο αυτός επικοινωνεί με την οργανωτική επιτροπή. Οποιοδήποτε μέλος της ομάδας υποχρεούται να επικοινωνήσει άμεσα με τον αρχηγό και την οργανωτική επιτροπή σε περίπτωση ατυχήματος ή άμεσης ανάγκης.

Ο αρχηγός της ομάδας ειδοποιεί αμέσως την επιτροπή σε περίπτωση που αποφασίσουν να εγκαταλείψουν για οποιοδήποτε λόγο το παιχνίδι και να επιστρέψουν απαραίτητα τους γρίφους που έχουν πάρει.

Η οργανωτική επιτροπή για το φετινό παιχνίδι πιστεύει ότι χρειάζεται οι ομάδες να διαθέτουν μεταφορικό μέσο. Τα μέλη των ομάδων που χρησιμοποιούν μηχανοκίνητα μεταφορικά μέσα, το κάνουν με δική τους ευθύνη. Σε τέτοια περίπτωση ο αρχηγός οφείλει να υποχρεώσει τα μέλη της ομάδας και ιδιαίτερα αυτά που διαθέτουν μηχανάκι, να τηρούν τον Κ.Ο.Κ., να φορούν απαραίτητα κράνος, να μην τρέχουν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Η παρακολούθηση, η παραπλάνηση, η διασπορά ψευδών πληροφοριών και κάθε άλλη ζαβολιά, όχι μόνο επιτρέπεται αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του παιχνιδιού.

Απαγορεύεται αυστηρά με ποινή αποκλεισμού από το παιχνίδι η καταστροφή στοιχείων που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

• facebook:https://www.facebook.com/thisavros2018/
• τηλέφωνο της ΔΗΚΕΠ: 22980 22447 και 29099
• e-mail: dkeporou@gmail.com

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
Σχολιάστε