Δυνατά ονόματα και φέτος στον Πόρο – Τι περιλαμβάνει το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου ΠόρουΚαλοκαίρι εξωστρέφειας και ψυχαγωγίας και το φετινό για τον Πόρο. Δυνατά ονόματα θα εμφανιστούν στο νησί, φέρνοντας τον Πόρο στο επίκεντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Με ανακοίνωση του, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί ολοκληρωμένο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μέχρι στιγμής, ανακοινώνονται οι συναυλίες του Χρήστου Δάντη στο Ασκέλι, του Φοίβου Δεληβοριά στο Νεώριο και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Ρώσικο Ναύσταθμο για τα Συνοριακά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη:

“Όπως κάθε χρόνο, το καλοκαίρι στον Πόρο είναι γεμάτο με πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ! Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Πόρου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και από ιδιωτικούς φορείς υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου, με την υποστήριξη τοπικών χορηγών και εθελοντών και η είσοδος σε αυτές είναι ελεύθερη. Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί μέχρι σήμερα, το οποίο και θα εμπλουτισθεί το αμέσως επόμενο διάστημα:

Poros Arts Festival
• Σάββατο 14 Ιουλίου, 21:30, παραλία Ασκελίου: Συναυλία Χρήστου Δάντη


• Κυριακή 29 Ιουλίου, 21:00, παραλία Ρώσικου Ναύσταθμου: Συναυλία με τους 1550 και τη συμμετοχή του Λάκη Παπαδόπουλου
• Τρίτη 7 Αυγούστου, 21:00, Νεώριο / παραλία Πέτρου: Συναυλία Φοίβου Δεληβοριά


• Αύγουστος: ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα φωτογραφίες της νύχτας

Γιορτή Λεμονιάς
• Πέμπτη 19 – Τρίτη 31 Ιουλίου: Η ετήσια γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Η Ποριώτισσα», με εκδηλώσεις εστιασμένες στον Ποριώτικο πολιτισμό και όχι μόνο

Μουσική Δωματίου Leondari Ensemble
• Παρασκευή 3 Αυγούστου, 21:30, Αμφιθέατρο κτ. Συγγρού: Η ετήσια συνάντηση καταξιωμένων μουσικών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσιάζουν μια σειρά συναυλιών στα νησιά του Σαρωνικού (η μοναδική εκδήλωση με εισιτήριο)

10η Διεθνής Ακαδημία και Φεστιβάλ Πιάνου
• Πέμπτη 23 Αυγούστου – Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου: Η διοργάνωση προσελκύει ταλαντούχους νεαρούς πιανίστες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσιάζουν μοναδικά ρεσιτάλ, μεταξύ των οποίων και το εντυπωσιακό ρεσιτάλ στο Ιερό του Ποσειδώνα.

Συνοριακά Νεότερης Ελλάδας
• Παρασκευή 31 Αυγούστου, 21:00, πλ. Ηρώων: Συναυλία μπάντας Πολεμικού Ναυτικού
• Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, 20:30, παραλία Ρώσικου Ναύσταθμου: Συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου”
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ο Δάντης έπαιξε, η Ποριώτισσα δεν έπαιξε. Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αλλάξει η υποδοχή των επισκεπτών του Porosnews με κάποιο άλλο οπτικό καλωσόρισμα, αλλά και ανάλογες λεζάντες.
  Εξ άλλου αυτά τα δυνατά ονόματα της ‘εξωστρέφεια’, που δεν έχουν παίξει ακόμα, εκτός του ότι τους έχει βαρεθεί πια ο κόσμος όλος από την αφισορρύπανση σε όλη την Ελλάδα όπου τριγυρνάνε… “εθελοντικά” (δηλαδή με το “έτσι θέλω”), δεν είναι δα και τόσο ευχάριστο, μόλις μπαίνει κανείς στον προσφιλή του ιστότοπο, να “τρώει”, σώνει και καλά, τις φάτσες τους κάθε μέρα…
  Σπεύδω να προλάβω τον αντίλογο που λογικά και δίκαια θα αντιτάξει η προσφιλής ιστοσελίδα: “Και ποιος σας πίεσε, ρε, να μπαίνετε κάθε μέρα στο porosnews;”
  Ο αντι-αντίλογος έχει ήδη ειπωθεί δις, πιο πάνω: Μα είναι ο προσφιλής μας ιστότοπος, εδώ και αρκετά χρόνια. Η δε συνήθεια είναι δευτέρα φύσις. Πώς να το κάνουμε;
  Και αυτά που λέμε δεν είναι από κακή πρόθεση, αλλά από ενδιαφέρον και μόνο.
  Μαζί με τις ευχαριστίες μας και τους χαιρετισμούς μας, όπως πάντα.
  Άρις

 2. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Δεν έχω πού αλλού να υποβάλλω την μεγάλη μου ευχαρίστηση για την εξαιρετική χθεσινοβραδινή εκδήλωση, μπροστά στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Πόρου. Εξαιρετική από πάσης απόψεως.
  Εκτός από την ψυχική ανάταση που ένιωθε μέσα του, ο κάθε παρευρισκόμενος εκεί, μετά το τέλος της εκδήλωσης, μπορούσε κανείς να το διακρίνει και στα πρόσωπα, που είχαν πάρει μια φιλική και γαλήνια ηρεμία και μια διάθεση για… πιάσιμο από τους ώμους, των συμπολιτών μας. Αυτά τα ολίγα, μη θεωρηθεί ότι υπερβάλλω κιόλας.

Σχολιάστε