Διασυλλογική Αναπτυξιακή Ημερίδα Τριαθλου στον ΠόροΜε μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε η πρώτη Διασυλλογική Αναπτυξιακή Ημερίδα Τριαθλου. Το Saronic Triathlon Club το Σαββατοκύριακο 5-6/5 φιλοξένησε αθλητές, συνοδούς και προπονητές 4 ακόμη Συλλόγων για την συμμετοχή τους στην εν λόγω Αναπτυξιακή Ημερίδα.

Οι αθλητές των 5 Συλλόγων προπονήθηκαν στα αθλήματα του τριαθλου ξεχωριστά και συνδυαστικά αλλά και σε προπονητικές αρχές του Aquathlon λόγω του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Aquathlon που θα πραγματοποιηθεί στα Μέγαρα στις 27/5.

Ο Συλλογος Saronic Triathlon Club θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Δήμο Πόρου για την παραχώρηση του γηπέδου τις συγκεκριμένες ημέρες, καθώς επίσης και τη διοίκηση του ΚΕ ΠΟΡΟΣ για την φιλοξενία αθλητών και συνοδών.

Βασικός στόχος της ημερίδας ήταν επίσης η κοινωνικοποίηση των παιδιών, η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και η γνωριμία με την ευγενή αγωνιστική άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι!
Ελπίζουμε να επαναληφθεί η διοργάνωση τον Μάιο του 2019.
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon αλλά και καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους με στόχο και όραμα.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ.
  <<>>
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ “ΔΑΙΜΟΝΟΣ” ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 9-10/5). ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 9 ΜΑΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
  ΑΝΤΑΝΗΣ

 2. Μπάμπης Κανατσίδης says:

  Ευχαριστώ για την διόρθωση.

Σχολιάστε