Διαστάσεις παίρνει το “κορωνοπάρτι” των εργαζομένων στο Κ.Υ. Γαλατά (βίντεο)Διαστάσεις σε πανελλαδικά ΜΜΕ έχει πάρει το θέμα του “κορωνοπάρτι” της Τσικνοπέμπτης από εργαζόμενους στο Κ.Υ. Γαλατά.

Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Γαλατά γιόρτασαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στον προαύλιο χώρου του Κέντρου Υγείας, με χορό και σουβλάκια, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, κανείς από τους τουλάχιστον 13 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο διευθυντής και η σύζυγός του (επίσης γιατρός του Κέντρου) δεν φοράει μάσκα, ενώ κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να αναρτήσουν το γλέντι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και μπορεί κανένας να κατανοεί την κόπωση των γιατρών από τη μάχη με την πανδημία και την ανάγκη να… ξεδώσουν, όμως ουδείς είναι υπεράνω του νόμου, ειδικά όταν οι συστάσεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού είναι αυστηρές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Γαλατά, απασχολεί εδώ και καιρό την επικαιρότητα στην Τροιζηνία, τα Μέθανα και τον Πόρο, τις περιοχές που εξυπηρετεί δηλαδή, καθώς η συγκεκριμένη δομή παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία του, λόγω ελλείψεων ιατρών, ενώ η υπολειτουργία της δομής, επηρεάζει την λειτουργία και του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Πόρου.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης έχει αναφέρει πως υπάρχει και θέμα κακής διαχείρισης του υπάρχοντος ιατρικού δυναμικού του Κ.Υ. Γαλατά, κάτι που επανέλαβε εμμέσως με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ALPHA.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η υπόθεση, θα σταθεί η αφορμή για να στελεχωθεί το Κ.Υ. Γαλατά.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Κορονοπάρτι χωρίς μάσκες λέει, λες και γίνεται να φας σουβλάκια φορώντας μάσκα. Και στην Ικαρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέα με άλλα 40 άτομα, χωρίς μάσκες έτρωγαν.
    Πώς να φας με μάσκα;

Σχολιάστε