Διαμαρτυρία από τον Γαλατά για τους μετανάστες



galatasΑυτοκινητιστής από τον Γαλατά μας τηλεφώνησε και μας εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για την κριτική που ασκείται στους άνδρες του ΑΤ Γαλατά για το θέμα της επιχείρησης σκούπας κατά των μεταναστών στην περιοχή της Τροιζηνίας.
Η διαμαρτυρία του αυτοκινητιστή έγινε με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα που είχε η σύζυγος του με μετανάστη, οδηγό μοτοσυκλέτας και που μας μετέφερε ο ίδιος.
«Κάτι πρέπει να γίνει» μας είπε ο αυτοκινητιστής «Αυτοί που διαμαρτύρονται για τη στάση της αστυνομίας, είναι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται σε αγροτικές εργασίες. Τους δίνουν κι ένα μηχανάκι και όποιον πάρει ο χάρος» μας είπε.
«Η κριτική που γίνεται στην αστυνομία είναι άδικη. Οι έλεγχοι πρέπει να συνεχιστούν. Εμείς γνωρίζουμε ότι οι μετανάστες δεν τηρούν τους κανόνες του ΚΟΚ και προσέχουμε, αλλά κάποιος που δεν είναι από εδώ μπορεί να έχει σοβαρό ατύχημα» μας είπε ο Γαλατιώτης αυτοκινητιστής και μας ζήτησε να μεταφέρουμε την διαμαρτυρία του από την ιστοσελίδα μας.




Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ελενη says:

  Καμπος,νυχτα, μηχανακι χωρις φωτα και πινακιδες με 3 ατομα πανω συνηθες φαινομενο.
  Οσοι περνουν απο τον καμπο γενικα θα επρεπε να αναρωτιουνται ποιος ειναι πραγματικα ο κ.ο.κ

 2. Γιάννης Γκούμας says:

  Είναι γενικότερο το φαινόμενο να υπερισχύει το προσωπικό συμφέρον έναντι του δημοσίου συμφέροντος, όχι μόνο σε ένα κλάδο, όχι μόνο στον τόπο μας, και αν κάποιος θιχτεί είναι δαχτυλοδιχτούμενος και γραφικός. Αν θιχτεί από κάποιον ισχυρό δε, αρχίζουν και πέφτουν τηλέφωνα αν τολμήσει και ψελίσει την γνώμη του.

 3. λεμονίτσα says:

  Η υποκρισία ξεχειλίζει σ αυτό τον τόπο….Φυσικά και όλοι βολεύονται όταν οι μετανάστες είναι χωρίς χαρτιά , με μισθούς πείνας και χωρίς πρόσβαση στις ίδιες παροχες με εμάς τους νοικουραίους…Πως θα γινόμασταν διαφορετικά νοικοκυραίοι δηλαδή;;
  Και όταν οι πραίτωρες του συστηματος κάνουν τη “δουλειά” τους πάλι για μας τους νοικοκυραίους είναι..αρκεί να παραμένουμε αμίλητοι&χωρίς αντιδράσεις..

Σχολιάστε