Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτου στέγασης Α.Τ. ΠόρουΟ Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι εκδόθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά & Νήσων διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Α.Τ. Πόρου.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, το κτήριο που αναζητείται πρέπει -μεταξύ άλλων- να έχει συνολική μεικτή επιφάνεια 137τ.μ. (ωφέλιμη 109τ.μ.), να είναι αυτοτελές, να βρίσκεται σε σημείο εντός Ρυμοτομικού Σχεδίου, προσβάσιμο σε πολίτες και οχήματα και να έχει δύο θέσεις στάθμευσης. Επίσης, μπορεί να μην είναι αποπερατωμένο, αλλά να αποπερατωθεί εντός 15 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Ανώτατοόριο μηνιαίου μισθώματος ορίζονται τα 570,50€ και η διάρκεια της μίσθωσης είναι τα 12 έτη.

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, με 6 επιστολές του προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους Υπουργούς από το 2014 έως σήμερα, έχει επισημάνει την ανάγκη μεταστέγασης του Α.Τ. Πόρου, τονίζοντας την ακαταλληλότητα της θέσης του σημερινού κτηρίου, καθώς και το γεγονός ότι η μίσθωση του έχει λήξει από τις 31.8.2000.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡ. ΜΙΣΘ. ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ Α.Τ. ΠΟΡΟΥ
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nikl says:

    Εάν διατίθεται ακίνητο 140 τμ με τρείς θέσεις στάθμευσης επί της οδού Παπαδοπούλου είναι ακατάλληλο;Μήπως η κτηματική υπηρεσία Πειραιά και νήσων μας δουλεύει;

Σχολιάστε