Διαβάζουμε μαζί στην ΚαθετήΤην Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ., η Καθετή σάς καλεί στην πρώτη συνάντηση της Ομάδας Ανάγνωσης. Αν αγαπάτε το διάβασμα, ελάτε να μοιραστούμε αυτήν την αγάπη, να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας βιβλία και να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα της Ομάδας Ανάγνωσης. Κάποιες ιδέες είναι αναγνώσεις από κοινού ή στο σπίτι και μετά συζήτηση, προσκλήσεις σε αγαπημένους συγγραφείς, διαλέξεις που θα αποφασίσουμε από κοινού σχετικές με λογοτεχνικά θέματα, Παιδική Ομάδα Ανάγνωσης, αλλά και εθελοντική ανάγνωση σε ανθρώπους που αδυνατούν να διαβάσουν μόνοι τους λόγω κακής όρασης για όσους/-ες από μας το επιθυμούμε. Ελάτε λοιπόν με την αγάπη σας για το διάβασμα και τις ιδέες σας!

Πληροφορίες
Πρώτη συνάντηση: Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, 7:30 μ.μ. (Η οριστική ημέρα και ώρα διεξαγωγής των συναντήσεων θα καθοριστεί από την Ομάδα).
Συμμετοχή: Δωρεάν.
Πληροφορίες: info@katheti.gr, 2298043825

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: 2298043825
Email: info@katheti.gr
Website: katheti.gr (υπό κατασκευή)
FB: @kathetiporos
Εγγραφή σε newsletter: http://eepurl.com/du59t9
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Τάσος Γκούμας says:

  Αγαπητή Καθετή,
  Πριν κάμποσες 10ετίες ‘’κατεβήκαμε’’ στις Κοινοτικές εκλογές στο Γαλατά και στο ψηφοδέλτιό μας περιελαμβάνονταν μερικοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. μερικοί απόφοιτοι 8ταξίου Γυμνασίου και νομίζοντας ότι αυτό θα ήταν ένα ‘’ατού’’ μας, προβάλαμε το ότι ήμασταν ‘’ο συνδυασμός των μορφωμένων’’ .
  Αφού χάσαμε πανηγυρικά τις εκλογές, το οποίον και αναμενόμενον, ακουγόταν θριαμβευτικά από τους νικητές η ιαχή:
  ‘’Οι μορφωμένοι ‘’Πάτος’’.

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Δυστυχώς κ.Γκούμα έτσι σκέπτονταν και συνεχίζουν να σκέπτονται οι περισσότεροι συμπολίτες μας,και αυτός είναι ο λόγος που μας Κυβέρνησαν και συνεχίζουν να μας Κυβερνούν αυτοί που μας Κυβερνούν.

Σχολιάστε