Διάκριση του Οινοποιείου Ανδρέου στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης


Το Οινοποιείο ΑΝΔΡΕΟΥ, από την Τροιζηνία συμμετείχε για πρώτη φορά στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στις 01.03.2018.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συμμετοχής στον 18ο Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, το Οινοποιείο ΑΝΔΡΕΟΥ σημείωσε επιτυχία και στις έξι φιάλες (ετικέτες) με τις οποίες διαγωνίσθηκε.
Ο αρχικός στόχος του Οινοποιείου όπως εκφράζεται στην ανακοίνωση του, είναι να αναδείξει το ελληνικό κρασί της Τροιζηνίας-ποικιλιακοί οίνοι- τόσο σε τοπικό ,όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί,ότι στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης , συμμετέχουν διακεκριμένα , πολυετή οινοποιεία της Ελλάδας και για τα έξι συμμετέχοντα δείγματα του, το Οινοποιείο ΑΝΔΡΕΟΥ βραβεύθηκε με δύο Ασημένια & τέσσερα Χάλκινα Μετάλλια.
Για την σοδειά του 2017, η Φεγγαρόπετρα & το Νέκταρ διακρίθηκαν με Ασημένιο Μετάλλιο και ο Ισορροπιστής ,Η ΛΑΒΑ, η Αμαζόνα και ο Αγγελιοφόρος με Χάλκινο Μετάλλιο.Θα γίνει εκτενής αναφορά ,για τα χαρακτηριστικά των άνωθεν ποικιλιακών οίνων,εντός ολίγων ημερών.
Η απονομή τελετής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ,το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Hilton ,στο πλαίσιο της έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2018, όπου το οινοποιείο ΑΝΔΡΕΟΥ συμμετέχει με το δικό της περίπτερο.Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παναγ.Μουστάκας says:

    Δυστυχώς η δημοσιοποίηση της ημερομηνίας βραβεύσεως γίνεται πολύ αργά ,ώστε να υπάρξει δυνατότητα να παρευρεθούν σ’αυτήν οι επιθυμούντες.Ως προς το γεγονός,είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι παραγωγοί του οινοποιείου και εκτιμώ ότι τα εστιατόρια της περιοχής πρέπει να προωθούν κατά προτεραιότητα τα τοπικά κρασιά,

Σχολιάστε