Διάκριση στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας για την Χριστίνα ΡοήΣτις 11 Ιανουαρίου 2018  πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις των διοργανωτών του Xterra swim, τελετή βράβευσης αθλητών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πολλοί γνωστοί κολυμβητές. Ιδιαίτερη τιμή για τον Πόρο, αποτέλεσε η βράβευση της συμπατριώτισσας μας Χριστίνας Ροή, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία του Grand Prix που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στην ηλικιακή της κατηγορία 60-64 ετών.

Η Χριστίνα Ροή με την διάκριση της αποδεικνύει πως και η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και πως ο άνθρωπος κρύβει μέσα του τεράστια δύναμη και μπορεί να καταφέρει ο,τι πραγματικά θελήσει. Η Χριστίνα αγωνίζεται με τα χρώματα του τοπικού σωματείου τριάθλου και προπονείται από τον ίδιο της τον γιο Σπύρο, ο οποίος μέσα από το Saronic Triathlon Club, προπονεί αθλητές όλων των ηλικιών.

Ευχόμαστε εις ανώτερα στην αγαπημένη μας φίλη και ελπίζουμε να την βλέπουμε συχνά να μας εμπνέει μέσα απο τα κατορθώματα της!
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣ.ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Αποτελεί αριστούργημα σοφίας και τέχνης, να γνωρίζεις πώς να μεγαλώνεις.
    1000 και ολόθερμα συγχαρητήρια στη Χριστίνα, που μόλις διαβάσαμε την βράβευση, βούρκωσαν τα μάτια μας, και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω.
    Με υπόληψη και ζήλεια (από το “Ζήλος”, εννοείται)
    Αριστείδης Αντάνης του Παναγιώτη.

Σχολιάστε