Διάκριση μαθητών του Δημοτικού Σχολείου ΚαλλονήςkalonΟ Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, το Δημοτικό Συμβούλιο και η  Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων  συγχαίρει θερμά τους μαθητές του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Καλλονής για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα – διαγωνισμό με θέμα «Κύπρος : 1974-2014. 40 χρόνια. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…» που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου-Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας και το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα συγχαίρει: τους μαθητές της Β΄ τάξης  Καραδημητρίου Στυλιανό, Γκρεμάι Νίκη και Νουρ Γεωργία των οποίων  η ομαδική αφίσα διακρίθηκε με το 3ο βραβείο στην κατηγορία «αφίσες»  και τη δασκάλα της τάξης Δεληβασίλη Όλγα για την ενθάρρυνση και τη στήριξη της προσπάθειάς τους.

Η συμμετοχή του σχολείου μας και η διάκρισή του σε έναν πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό αποτελεί θετικό πρότυπο για όλους μας. Τέτοιες προσπάθειες και συνεργασίες εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική πράξη και αποτελούν έμπνευση και πρόκληση για μια ποιοτικότερη εκπαίδευση.

Επίσης ο Δήμαρχος Τροιζηνίας- Μεθάνων εύχεται σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και δίνουν τον αγώνα τους στην πρώτη σημαντική δοκιμασία ζωής ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ says:

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΑΚΟ ΜΟΥ!!!

Σχολιάστε