Δημιουργίες και χρώματα στην οδό Ερμού στο Crafts Festival ΠόρουΔυο όμορφα ραντεβού, έδωσαν μικροί και μεγάλοι στο στενό της δημοτικής αγοράς Πόρου, στην οδό Ερμού, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 7 & 8 Ιουλίου.
Το 1ο Craft Festival, ένα δρώμενο χειροτεχνίας και δημιουργίας έλαβε χώρα στο γραφικότερο και πιο εμπορικό σοκάκι του νησιού.
Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, προσέλκυσε πολύ κόσμο, που κοντοστάθηκε και θαύμασε τις δημιουργίες μικρών και μεγάλων, απολαμβάνοντας κεράσματα, σαγκριά και αναψυκτικά. Το απόγευμα του Σαββάτου, η οδός Ερμού είχε φορέσει τα γιορτινά της, με όμορφη μουσική, χαμόγελα, φιλόξενες χειρονομίες και πολύ χρώμα.


Την Κυριακή, το φεστιβάλ περιπλανήθηκε στα σοκάκια του Πόρου, καταλήγοντας στον καταπράσινο μύλο, όπου στο εκκλησάκι του Αγ. Θανάση, στήθηκε υπαίθριο εργαστήριο με ολόκληρο τον Πόρο απλωμένο μπροστά, να εμπνέει.
Το ξεχωριστό αυτό δρώμενο, διοργανώθηκε από την το δημοφιλές μπλογκ χειροτεχνίας efzin και το “δικό” μας εργαστήριο υφαντικής ΕΡΓΑΝΗ της Ελένης Παύλου, με τη στήριξη του ΕΕΣΠ και υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου.


Τη διοργάνωση στήριξαν όλες οι επιχειρήσεις της οδού Ερμού, με το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής “Γλύκισμα” να προσφέρει κεράσματα σε όλους, ενώ ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, προσέφερε δροσερά αναψυκτικά και στήριξε εμπράκτως τη διοργάνωση.


Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΕΣΠ Δημήτρης Συξέρης, παρέδωσε στους επιχειρηματίες του στενού, γλάστρες με γιασεμιά και βουκαμβίλιες για να ομορφύνει ακόμη περισσότερο το στενό, που αριθμεί πλέον και δυο παγκάκια.
Οι επιχειρηματίες της οδού Ερμού, αγαπούν το όμορφο σοκάκι και κάνουν ο,τι μπορούν για να το ομορφύνουν ακόμη περισσότερο. Το porosnews θα σταθεί στο πλάι τους, προβάλλοντας τις παρεμβάσεις τους.
Σχολιάστε