Δεν το βάζει κάτω ο Σπύρος – Δείτε σε τι συνθήκες ξεκουράζεται (φωτογραφίες)Συνεχίζει με μεγάλη δύναμη την προσπάθεια του στον υπερμαραθώνιο της Σαχάρας “Marathon des Sables” ο αθλητής μας Σπύρος Ροής. Εχθές το πρωί, ο Σπύρος ολοκλήρωσε το δυσκολότερο κομμάτι της διαδρομής τερματίζοντας στη διαδρομή των 76χλμ!

O Σπυρός ξεκουράστηκε όλη τη χθεσινή μέρα και σήμερα θα τρέξει 42χλμ. O αθλητής μας είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, αν και ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό στο γόνατο.

Δείτε τις επιδόσεις του:

Πάντως οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από την κατασκήνωση που στήνεται για την ξεκούραση των αθλητών, δείχνουν τη δυσκολία του αγώνα, καθώς η προστασία των αθλητών είναι η υποτυπώδης, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν.

Πατώντας το link 👉marathondessables.com/en/marathon-des-sables , στο πεδίο live tracking και εισάγετε τον αριθμό του “332”, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε σε ποιο σημείο της διαδρομής βρίσκετε. Ο αγώνας ξεκίνησε την Κυριακή 7 Απριλίου και τελειώνει το Σάββατο 13 Απριλίου. Στο γαλλικό κανάλι TV5MONDE υπάρχει live μετάδοση.
Όσοι επιθυμούν να στείλουν κάποιο μήνυμα μπορούν να του στείλουν μέσω του email της διοργάνωσης (👉http://marathondessables.com/…/marathon-de…/write-to-a-racer) ή ως comment στις κοινοποιήσεις της διοργάνωσης στην σελίδα στο Facebook, αναγράφοντας πάντα όνομα και bib number “332”. Τα μηνύματα αυτά θα του τα δίνει η διοργάνωση αφού ολοκληρώνει την διαδρομή της κάθε μέρας.
Σχολιάστε