Δεν θα είναι υποψήφιος ο Μ. ΜπεντενιώτηςΜεγαλώνει η λίστα με τους παλαιούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές καθώς με λιτή ανακοίνωση ο κ. Μανώλης Μπεντενιώτης επισημαίνει ότι θα απέχει από την αναμέτρηση της 6ης Μαϊου.
Ο κ. Μπεντενιώτης εκλεγόταν στην Α’ Πειραιά, περιφέρεια όπου στις εκλογές του 2009 το ΠΑΣΟΚ είχε εκλέξει 2 βουλευτές, ενώ στις επόμενες φαίνεται ότι θα χάσει την μια έδρα.

Να σημειωθεί ότι εως αυτή την ώρα έχουν δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιοι οι κ.κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Ντίνος Ρόβλιας, Θανάσης Τσούρας, Κώστας Γείτονας, Βαγγέλης Αργύρης κ.α..

Η ανακοίνωση του κ. Μπεντενιώτη έχει ως εξής:

Ο Βουλευτής Πειραιά και Νησιών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλης Μπεντενιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση και επεσήμανε ότι:

«Υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην πολιτική μου διαδρομή, αξίες και αρχές, αγωνίσθηκα για μια ανθρώπινη κοινωνία και ένα κοινωνικό κράτος

Ενώ προσπάθησα πάντα να έχω στη σκέψη μου τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές.

Για αυτό είναι αυτονόητη η συστράτευσή μου και σε αυτόν τον αγώνα , παρότι δεν θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής σε αυτές τις εκλογές.

Ενώ θα είμαι συνέχεια με συνέπεια μέλος του Κινήματος για μια προοπτική βαθιάς μεταρρύθμισης, που να υπηρετεί την ηθική στην πολιτική και τη διαφάνεια στη διακυβέρνηση, αλλά και να διασφαλίζει τη σιγουριά στη ζωή, την αξιοπρέπεια στα γηρατειά και την ελπίδα στη νέα γενιά.»
Πηγή: www.newsbomb.gr
Σχολιάστε