Δελτίο τύπου Γ. Μάνδηλα & Δ. ΓρίβαΑκολουθεί το δελτίο τύπου των Γ. Μάνδηλα και Δ. Γρίβα, μελών του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» του Σ. Σπυρίδωνα.

Στις 8/11/2017 συνεδρίασε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου για να καθορίσει τα λιμενικά τέλη που θα κληθούν να πληρώσουν οι επαγγελματίες του νησιού μας που κάνουν χρήση της χερσαίας ζώνης λιμένος.

Αναλαγογιζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά σε φόρους, ΦΠΑ,ασφαλιστικά ταμεία, προκαταβολές φόρων κλπ καθώς και οτι οι χώροι χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες επί της ουσίας μετά βίας για τέσσερις «παραγωγικούς» μήνες τον χρόνο και παίρνοντας υπ’ όψιν οτι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο διαθέτει πάνω από 600.000 ευρώ στο ταμείο του και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα για τις δραστηριότητές του. Για τους λόγους αυτούς προτείναμε μείωση των τελών κατά 20% για το έτος 2018.

Δυστυχώς όμως η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή, όπως και τόσες άλλες, από την πλειοψηφούσα παράταξη του κ. Δημητριάδη.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. aixmiros says:

  άλλο ένα βαρυσήμαντο δελτίο τύπου από τον παρ΄ολίγο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Πόρου και δοτό μέλος του Δ.Λ.Τ. Πόρου…::::

 2. GEIA SOY RE AIXMIRE says:

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ AIXMIRE. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΕΥΓΛΩΤΤΙΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΥΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΠΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ;
  ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΜΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

 3. sferos says:

  Με το έλλειμμα που είχε βρεθεί τι γίνετε?

Σχολιάστε