Δελτία τύπου του Δ. Στρατηγού για το τουρνουά ποδοσφαίρου και το ναυτικό σαλόνιΔυο δελτία τύπου δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της παράταξης του στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός.

Το πρώτο δελτίο τύπου αφορά το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Πόρο και τον Γαλατά, ενώ η δεύτερη δημοσίευση αφορά το Ναυτικό Σαλόνι Τουριστικών Σκαφών που φιλοξενούταν στον Πόρο μέχρι το 2015.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις της παράταξης “Ο Πόρος μας Ενώνει!”:

 

Για το τουρνουά ποδοσφαίρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ

Για μια ακόμη φορά ο απερχόμενος δήμαρχος και η δημοτική του αρχή ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Γιατί πώς μπορεί να εξηγηθεί – αν χωράει λογική εξήγηση δηλαδή- το γεγονός του αποκλεισμού της ομάδας του Πόρου (αν είναι δυνατόν!) από τους αγώνες που διοργανώνει ο Δήμος Πόρου και τους οποίους μάλιστα διαφημίζει με σχετικές αναρτήσεις και αφίσες στον τύπο και τα social media.
Νομίζουμε πως τόσο ο κύριος δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος για τη διοργάνωση, θα πρέπει να μας απαντήσουν άμεσα, δημόσια και υπεύθυνα γιατί απέκλεισαν τα παιδιά και την ομάδα του Πόρου;
Αν μπορεί ο απερχόμενος δήμαρχος και η δημοτική του αρχή να εξηγήσουν στα μικρά παιδιά, που διψάνε για ενεργό παρουσία και ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι συμμετέχοντας σε ανάλογες διοργανώσεις, στις οποίες τα καμαρώνουν γονείς και προπονητές, ας το πράξει.
Σίγουρα θα είναι μια πιο ώριμη πράξη του από το να ασχολείται με χαλασμένα αυγά, μαραμένα λουλούδια και άλλα τέτοια τεχνάσματα για το κοινό του στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία σίγουρα είναι τακτικός παίκτης, αν κρίνουμε από τη συνεχή του δραστηριότητα.
Ασχολούμενος όμως με αυτή την διαδικτυακή και εν πολλοίς fake -για να χρησιμοποιήσουμε και εμείς τη γλώσσα της επικαιρότητας – φιλική προς αυτόν κοινωνία, μάλλον απώλεσε την επαφή του με την πραγματική κοινωνία. Την κοινωνία του Πόρου, η οποία με λύπη, αλλά και θυμό διαπιστώνει τον αποκλεισμό των παιδιών της από ένα τουρνουά στο οποίο είναι διοργανωτής ο ίδιος τους ο Δήμος.
Η διαφορά είναι ότι, αυτή η πραγματική κοινωνία, θα τον αξιολογήσει στις 26 του Μάη και η απάντηση θα είναι 100% real!
Και θα είναι οδυνηρή για αυτόν και τη δημοτική του αρχή”

 

Για το Ναυτικό Σαλόνι

“Από τις 5 έως τις 12 Μαΐου κάθε χρόνο το νησί μας πλημμύριζε από πολυτελή επαγγελματικά yachts δίνοντας ευκαιρία σε πρακτορεία ναυλώσεων και μεσίτες από όλο τον κόσμο να τα θαυμάσουν την έκθεση σκαφών Charter Yacht Show Poros από την ένωση πλοιοκτητών Ελληνικών σκαφών Τουρισμού υπό την αιγίδα Ε.Ο.Τ. και του Δήμου Πόρου. Οι ξένοι brokers που έφταναν στην Ελλάδα εκπροσωπούσαν αστέρες του Hollywood, διάσημους αθλητές ακόμη και μεγιστάνες οι οποίοι προτιμούσαν τις Ελληνικές θάλασσες και βεβαίως το νησί μας για τα καλοκαίρια τους και όχι μόνο!
Ήταν δε, μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες μας, να γνωρίζουν το νησί μας και να δοκιμάσουν την τοπική μας γαστρονομία, την κουζίνα μας με φρέσκα θαλασσινά και τοπικές συνταγές,απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσά μας.
Αυτόν τον Πόρο παραδώσαμε στον απερχόμενο δήμαρχο!
Το τι θα παραλάβουμε, το γνωρίζουν ήδη οι πολίτες του Πόρου, κάνοντας μια απλή βόλτα στο λιμάνι μας, σήμερα λίγα χρόνια μετά από τις λαμπρές αυτές ημέρες εξωστρέφειας που ζούσε το νησί μας.
Η απόφαση για το σήμερα και πολύ περισσότερο για το αύριο, είναι στα χέρια των συμπολιτών μας στις 26 Μαΐου.”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. nikolis says:

    καλά είσαστε για γέλια!!!!! που νομίζετε ότι απευθυνόσαστε ????

Σχολιάστε