Δείτε στις 12/7 online τους αγώνες των αθλητών του ΝΟΠΤ στο Πανευρωπαϊκό της ΠορτογαλίαςΜεγάλη ημέρα η Πέμπτη 7 Ιουλίου, για τους τρείς Ποριώτες κωπηλάτες του ΝΟΠΤ, που αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, αύριο το πρωί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κανό της Πορτογαλίας.
Οι τρείς Ποριώτες που αγωνίζονται με τα Εθνικά μας χρώματα είναι οι Κυριάκος Συριόπουλος, Στέλιος Χατζόπουλος και Φραγκεδάκης Ανδρέας.
Τις προσπάθειες των παιδιών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση στο ίντερνετ στη σελίδα http://canoesprintportugal.com/index.php?page=streaming
Μπορείτε επίσης να δείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ

Πιο αναλυτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες των παιδιών τις ακόλουθες ώρες:
Ο Κυριάκος Συριόπουλος αγωνίζεται την Πέμπτη 12/7, στα προκριματικά, στην κατηγορία Κ1 Junior Men πρώτα στα 1000μ, στην 2η κούρσα, στον 1ο διάδρομο, στις 10:37 ώρα Ελλάδας και μετά στην ίδια κατηγορία στα 500μ στην 2η κούρσα, στον 7ο διάδρομο στις 17:35 ώρα Ελλάδας.
Ο Χατζόπουλος και ο Φραγκεδάκης, αγωνίζονται την Πέμπτη 12/7 στα προκριματικά στην κατηγορία Κ2 Junior Men στα 1000μ, στην 3η κούρσα, στον 8ο διάδρομο στις 12:29 ώρα Ελλάδας αρχικά, και μετά στην ίδια κατηγορία στα 500μ , στην 1η κούρσα, στον 9ο διάδρομο στις 19:25 ώρα Ελλάδας.

Αν οι αθλητές μας προκριθούν, θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς την Παρασκευή 13/7.
Όλοι μπροστά στον υπολογιστή μας λοιπόν αύριο, για να θαυμάσουμε τους νεαρούς αθλητές μας.
Σχολιάστε