Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων: Καραγιάννης – Δαρσινός στον δεύτερο γύρο – Καταγγελία ΑθανασίουgalatasΤην Κυριακή 25 Μαΐου θα γνωρίζουμε τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων, καθώς η εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου δεν έδωσε την απαραίτητη αυτοδυναμία σε κάποιον από τους τρεις υποψηφίους.

Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται μια ανάσα από την τελική νίκη, καθώς στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση συγκέντρωσε ποσοστό 47,37% . Αντίπαλος του στον δεύτερο γύρο θα είναι ο Νίκος – Στράτος Δαρσινός που συγκέντρωσε το 27,36%, ενώ ο Σάββας Αθανασίου συγκέντρωσε 25,27% και θα είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων.

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε:

“Δεν επαναπαυόμαστε στα ποσοστά μας και στη διαφορά μας από το δεύτερο συνδυασμό, η οποία ξεπερνά το 20%. Προσπαθούμε και παλεύουμε για να αλλάξουμε τα Μέθανα και την Τροιζηνία. Γιατί θέλουμε και μπορούμε. Περιμένουμε την στήριξή σας. Την επόμενη Κυριακή απαντάμε δυναμικά.

Δρώ! Αντιδρώ! Στηρίζω!
Συμφωνία για την Τροιζήνα και τα Μέθανα.”

 

Από την εκλογική αναμέτρηση δεν έλειψαν και οι καταγγελίες. Από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σάββα Ν. Αθανασίου του συνδυασμού “ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζηνία και τα Μέθανα” το απόγευμα της Κυριακής, ανακοινώθηκαν τα εξής: “Σήμερα διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί λειτουργούν μόνο όταν οι ενεργοί πολίτες τους υπερασπίζονται. Στο εκλογικό τμήμα 5859 του Γαλατά, δίδονταν μόνο δύο ψηφοδέλτια του υποψηφίου κ. Καραγιάννη και ένα του κ. Δαρσινού, χωρίς να δίδεται ψηφοδέλτιο του δικού μας συνδυασμού. Διαμαρτυρηθήκαμε όταν ψηφοφόροι αντιλήφθηκαν το γεγονός. Επιφυλλασόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας. Επίσης, καταγγέλουμε ότι η νομική εκπρόσωπος του συνδυασμού του κ. Καραγιάννη, είναι δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της Καλλονής. Δεν γνωρίζουμε πόσο ηθικό και νόμιμο είναι ένας τέτοιος διορισμός. Είχαμε και άλλα περιστατικά για τα οποία θα αναφερθούμε τις επόμενες ώρες. Τα γεγονότα αυτά δεν αποτελούν τιμή για κανένα. Ζητάμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιώς για την αποκατάσταση της νομιμότητας”.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. msV says:

    “καταγγέλουμε ότι η νομική εκπρόσωπος του συνδυασμού του κ. Καραγιάννη, είναι δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της Καλλονής. Δεν γνωρίζουμε πόσο ηθικό και νόμιμο….”
    Ουτε εγω ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ πριν μάθω. Θεωρείτε οτι σας τιμάει σαν παράταξη το ότι καταγγέλετε ΠΡΙΝ ενημερωθείτε; Σας ειναι κουραστικο να ρωτησετε εναν νομικο;

    Εχω υπαρξει μέλος εφορευτικης επιτροπής πριν καμποσα χρονια (σε αλλο δημο) και μάλιστα εχω κάνει λάθος σε ψηφοδέλτιο. Ζήτησα συγνωμη φυσικα, και ο φυσιολογικός ψηφοφορος εδειξε κατανοηση, αφου πραγματικα δεν ηταν σκοπουμενο.
    Θα περιμενα περισσοτερη κατανοηση στα λαθη απο τον κυριο Αθανασιου, ιδιως απ τη στιγμη που και ο ιδιος, απο αμέλεια προφανως, εκανε λάθη που κόστισαν μερικες υποψηφιοτητες στο συνδυασμό του.

Σχολιάστε