Γ. Μούγιος, Γ. Βλαχάκης και Π. Σαχίνης υποψήφιοι με τον Γ. ΚεραμίδαΜε δημόσιες δηλώσεις τους στο methanatv.gr, τρεις ακόμη Τροιζήνιοι, εκφράζουν την στήριξη τους στον υποψήφιο δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων Γιώργο Κεραμίδα.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μούγιο, Γιώργο Βλαχάκη και Παναγιώτη Σαχίνη.

Από τον Γιάννη Β. Μούγιο ανακοινώθηκαν τα εξής: “Είμαι απο τους νέους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να ζήσω και να εργασθώ στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Οι ευκαιρίες για τους νέους και τις νέες στην περιοχή μας, δυστυχώς, είναι ελάχιστες. Οι περισσότεροι φεύγουν και αναζητούν την τύχη τους αλλού. Η ευλογημένη περιοχή μας έχει πλούτο και πρέπει να τον αξιοποιήσουμε. Η αδράνεια και η φυγή δεν είναι λύση. Για το λόγο αυτό πήρα την απόφαση να συμμετέχω στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Κεραμίδα και να αγωνισθώ για την διαμόρφωση προυποθέσεων ανάπτυξης της περιοχής μας. Το κριτήριο που βάρυνε στην απόφαση μου είναι ότι από την πρώτη στιγμή οι αποφάσεις είναι συλλογικές, αφού και η επιλογή του γιατρού βγήκε μετά από ένα ουσιαστικό διάλογο. Ενώνω τη δική μου φωνή με αξιόλογους ανθρώπους και καλώ τους νέους και τις νέες της περιοχής μας να κάνουν το ίδιο”.

Από τον Γιώργο Βλαχάκη, ανακοινώθηκαν τα εξής: “Από την πρώτη στιγμή συμμετείχα στις συλλογικές συζητήσεις για την επιλογή ενός κοινού υποψηφίου δημάρχου. Ο Γιώργος Κεραμίδας συγκέντρωνε όλα τα στοιχεία εκείνα που έθεταν όλοι για το πρόσωπο του δημάρχου και για το λόγο αυτό συμπορευόμαστε για το κοινό καλό της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Η αξιοποίηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς θα είναι μια από τις προτεραιότητες μου. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι προθέσεις μας ανιδιοτελείς και σας καλώ να ενισχύσετε την συλλογική μας προσπάθεια, με τις δικές σας απόψεις και ιδέες”.
Ο Γιώργος Βλαχάκης, ήταν εφοριακός και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Αρχαιοτήτων, Πόρου, Τροιζηνίας και Μεθάνων «Χρήστος Φουρνιάδης».

Από τον Παναγιώτη Σαχίνη πήραμε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι νέοι και οι νέες της Τροιζηνίας και των Μεθάνων και κυρίως εκείνοι που μεγάλωσαν στα ορεινά χωριά γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες για την καθημερινή τους επιβίωση. Το Άνω Φανάρι και η Αγία Ελένη βιώνουν την απομόνωση και την εγκατάλειψη. Στην νέα συλλογική προσπάθεια που ηγείται ο γιατρός Γιώργος Κεραμίδας στέκομαι δίπλα του και καλώ τους νέους και τις νέες της περιοχής μας να πλαισιώσουν τον συνδυασμό μας γιατί μας χρειάζονται και οι νέοι και τα νέα μυαλά».
Σχολιάστε