Γύρισε στη ΝΔ ο Π. ΜελλάςmelasΣτη ΝΔ προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων, Παναγιώτης Μελάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

«Ο ανεξάρτητος βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Παναγιώτης Μελάς, προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία και συντάσσεται στον αγώνα που δίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, για τη νίκη στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Παναγιώτης Μελάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Προσχώρησα στη Νέα Δημοκρατία, διότι, οι διαχρονικές αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας είναι μέσα μου και ουδέποτε τις απεμπόλησα.
Ψήφισα για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, διότι, όπως είχα τονίσει, οι πρόωρες εκλογές φέρνουν πίσω την οικονομία και έπρεπε να αποφευχθούν.
Επειδή όμως,τελικά, οδηγηθήκαμε σε εκλογές,ενώνω τις δυνάμεις μου στον αγώνα που δίνει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, διότι δεν πιστεύω ότι κάποιο άλλο κόμμα θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο τη χώρα και τους πολίτες και να τους οδηγήσει με ασφάλεια σε καλύτερη πορεία, έξω από την οικονομική κρίση.»
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ολόκληρος γύρισε; Ή μόνο το ογδόντα τοις εκατό του;

Σχολιάστε