Γιορτή αθλητισμού και φέτος οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες ΣτίβουΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 15 Μαΐου στο στάδιο του Κ.Ε. Πόρος, οι 23οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων.

Οι κερκίδες του σταδίου ήταν γεμάτες από γονείς και μαθητές από ολόκληρη την πάλε ποτέ επαρχία της Τροιζηνίας και η ατμόσφαιρα ζεστή και χαρούμενη, σε μια πραγματική γιορτή αθλητισμού και πολυπολιτισμικότητας, καθώς πολλοί από τους μαθητές ήταν παιδιά μεταναστών, που έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην κοινωνία μας, μέσα από την παιδεία και τον αθλητισμό.

Δεκάδες παιδιά από τον Πόρο, τον Γαλατά, τα Μέθανα και τα χωριά της Τροιζηνίας, αγωνίστηκαν με πάθος αλλά και με χαμόγελο, χαρίζοντας στους θεατές δυνατές συγκινήσεις, κυρίως στα δρομικά αγωνίσματα που γίνονταν μπροστά στην κερκίδα.

Κάποιοι μαθητές ξεχώρισαν και έδειξαν ότι με πολύ δουλειά και την κατάλληλη αθλητική παιδεία και καθοδήγηση, που υπάρχει στον τόπο μας μέσα από τη Γ.Ε. Πόρου, θα καταφέρουν να αναδειχθούν σε αξιόλογους αθλητές και αθλήτριες του Στίβου.

Τους αγώνες διοργάνωσαν και φέτος, η Γ.Ε. Πόρου και ο Δήμος Πόρου, σε συνεργασία με όλους τους καθηγητές φυσικής αγωγής της περιοχής και με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους με τα αποτελέσματα των αγώνων όταν αυτά μας σταλούν.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους διοργανωτές και τους δασκάλους, που με την συμμετοχή και την προσπάθεια που καταβάλουν, έχουν καταφέρει να καθιερωθεί αυτή η τοπική αθλητική γιορτή στην περιοχή μας.
Σχολιάστε