Γιάννης Δημητριάδης: “Στην σημερινή θητεία συνεχίζω μια προσπάθεια που έχει θεμέλια πέντε χρόνων”Ποιο έμπειρος και με ισχυρότερη εντολή, ο Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της δεύτερης θητείας του στο Δήμο Πόρου και μιλάει στο Saronic Magazine για τα έργα υποδομών στο νησί, την συνεργασία του με την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση και τα σχέδια του για το μέλλον. 

 

Όταν ξεκίνησε να ασκεί διοίκηση στο Δήμο Πόρου ο κ. Δημητριάδης, κληρονόμησε σημαντικά προβλήματα στις υποδομές του νησιού και άδεια – από μελέτες – συρτάρια στο γραφείο του. Μέσα σε πέντε χρόνια, κατόρθωσε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να χαρτογραφήσει την πορεία προς το όραμα του για το νησί.
Στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο κ. Δημητριάδης κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη των δημοτών του, παρά το γεγονός του ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλούς τοπικούς και περιφερειακούς πολιτικούς παράγοντες.
Σήμερα, ο Δήμαρχος Πόρου, ανοίγει τα χαρτιά του, για την πορεία των έργων και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Saronic Magazine.

 

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Saronicmagazine.gr
Σχολιάστε