Βρέθηκε η Θάλεια Χούντα


xounta-9Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, η οποία δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος και πολιτευτής του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες στους δικούς της, σώα και αβλαβής.Ωστόσο, μυστήριο καλύπτει την υπόθεση αφού ο σύζυγός της Νίκος Μπούρας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι άγνωστοι του είχαν τηλεφωνήσει ισχυριζόμενοι πως έχουν απαγάγει τη Θ. Χούντα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν ζητηθεί λύτρα, ενώ τις έρευνες είχε αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο σύζυγός της δικηγόρος Νίκος Μπούρας, μίλησε στο TLIFE για την περιπέτεια της Θάλειας, λέγοντας πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και δεν φέρει κανένα τραύμα εκτός από τους μώλωπες στα χέρια και στα πόδια από το σχοινί με το οποίο την είχαν δέσει οι απαγωγείς. Η δημοσιογράφος όλες τις ημέρες ήταν δεμένη στα χέρια και στα πόδια, φιμωμένη ενώ της έβαλαν και κουκούλα. “Το θέμα που πρέπει να δούμε τώρα είναι η ψυχολογική της κατάσταση” είπε ο κ Μπούρας στο TLIFE. Ο κ. Μπούρας ανέφερε πως είδε τη σύζυγό του αδυνατισμένη και σε ερώτησή μας για το αν της έδιναν τροφή κατά τη διάρκεια της κράτησή της, απάντησε πως της έδιναν σάντουιτς, αλλά η ίδια λόγω της ταραχής της δεν μπορούσε να φάει, παρά λίγες μπουκιές.

Αυτή την ώρα η Θάλεια Χούντα ξεκουράζεται στο σπίτι της ενώ συνέχεια δίπλα της βρίσκεται ο σύζυγός της, προσπαθώντας να την κάνει να ξεχάσει την περιπέτειά της. Σήμερα θα η Θάλεια Χούντα θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ενώ θα υποδείξει και στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, το σημείο που την άφησαν ελεύθερη.

Πηγή: http://reportaznet.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6537.html
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Τέλος καλό! Καλή συνέχεια λοιπόν.

Σχολιάστε