Αφού δεν πάει η Πολιτεία στην Πάρο, πάει η Πάρος στην Πολιτεία…paros1Πριν από ένα μήνα, είχαμε γράψει για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Πάρου, με το νησί του Πόρου. Σήμερα η Πάρος, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα λιγότερο, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή της Δ.Ο.Υ στο νησί τους.
Παρόλα αυτά, οι παριανοί δεν τον βάζουν κάτω. Απαιτούν άμεση λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας του νησιού και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να ακουστούν.
Αφού λοιπόν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό… πάει το βουνό στον Μωάμεθ…
Διαβάζουμε στο ιντερνέτ:
«Στις 3 Φεβρουαρίου ο Παριανός λαός ανεβαίνει στην Αθήνα συν τους Παριανούς και τους Αθηναίους που έχουν σπίτι στο νησί μας..για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού..για συγκέντρωση στο υπ.Yγείας..για τον αφανισμό του κέντρου υγείας του νησιού..μέχρι τώρα έχουν ναυλωθεί 2 Blue Star.. κάθε προβολή αυτής είδησης είναι για μας ένα λιθάρι συμπαράστασης στην ενεργεία μας».
Οι παριανοί λοιπόν δείχνουν τον δρόμο και το μόνο που απομένει να δούμε, είναι αν θα καταφέρουν να δικαιωθούν.
Αν καταφέρουμε πάντως να κάνουμε και εμείς στον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα κάτι αντίστοιχο, θα πρέπει να το οργανώσουμε είτε για Παρασκευή, είτε για Κυριακή που υπάρχουν συμβατικά πλοία, ώστε να μπορούν και οι Μεθενίτες…
Σχολιάστε