Αφιέρωμα στον Πόρο από τον Αθήνα 984fmΟ ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 984fm στα πλαίσια της εβδομαδιαίας του εκπομπής”Διακοπές 2012…θα πάμε”,έχει αφιέρωμα σήμερα πέμπτη 14/6/2012 στο πανέμορφο νησί του Πόρου. Οι δημοσιογράφοι Νεκτάριος Ανδριόπουλος και Χριστιάννα Κούσιου, παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικότερα αξιοθέατα του Πόρου και προτείνουν σύντομες ή πιο μεγάλες αποδράσεις ξεκούρασης στο μαγευτικό νησί του Αργοσαρωνικού στους ακροατές του Αθηναικού Ραδιοφωνικού Σταθμού.
Στην εκπομπή παρουσιάζεται σύντομη συνέντευξη του Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου, κ. Δημήτρη Συξέρη, για τις προοπτικές της φετινής τουριστικής περιόδου και τη προσπάθεια των Επιχειρηματιών του νησιού να προσελκύσουν τους Έλληνες επισκέπτες.
Το αφιέρωμα στον Πόρο, συνοδεύεται με Διαγωνισμό για τους ακροατές του σταθμού με έπαθλο δωρεάν τριήμερες διακοπές (2 διανυκτερέυσεις)προσφορά των Ξενοδοχείων : New Aegli Hotel, Golden View Hotel & Xenia Poros Image Hotel.
Ανάλογες δράσεις προβολής του Πόρου, έχουν προγραμματιστεί σε συνεργασία και με άλλα Μ.Μ.Ε της Ελλάδας.
Στο διαδίκτυο υπάρχει η παρουσίαση της σχετικής εκπομπής καθώς και το ηχητικό απόσπασμα στην διεύθυνση: http://www.athina984.gr/node/194003
Σχολιάστε