Αυτό θα είναι το λογότυπο του Γ. Κεραμίδα; – Δύο ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό τουΤο πιθανό όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του, δημοσιοποιεί στη σελίδα που έχει δημιουργήσει στο facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Γιώργος Κεραμίδας, δίχως ωστόσο να έχει εκδώσει κάποιο επίσημο δελτίο τύπου.

Ο συνδυασμός του κ. Κεραμίδα εμφανίζεται με το σύνθημα “Δήμος από την Αρχή” και το λογότυπο απεικονίζει τα προφίλ ανθρώπων όλων των ηλικιών, ενώ χαρκατηρίζεται από έντονα, διαφορετικά χρώματα συμβολίζοντας προφανώς την πολυσυλλεκτικότητα.

Εντωμεταξύ, τις τελευταίες ημέρες η ειδησεογραφική ιστοσελίδα methanatv.gr έχει δημοσιεύσει δηλώσεις στήριξης δύο ακόμη υποψηφίων, με τον κ. Κεραμίδα.

Πρόκειται για την κα Χρυσούλα Λεβειδιώτη και τον κ. Μαρίνο Αλεξανδράκη. Ακολουθούν οι δηλώσεις τους:

Η Χρυσούλα Λεβειδιώτη δήλωσε τα εξής: «Η αγωνία μου ταυτίζεται με την αγωνία όλων των γυναικών της Τροιζηνίας και των Μεθάνων και ειδικότερα για το μέλλον των παιδιών μας. Για το λόγο αυτό θα δώσω τη μάχη μου μαζί με τον γιατρό Γιώργο Κεραμίδα για να δημιουργήσουμε προυποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχή μας».

Ο Μαρίνος Αλεξανδράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο αγώνας μου για τις οικιστικές πυκνώσεις συνεχίζεται και ελπίζω ότι με την εκλογή του γιατρού Γιώργου Κεραμίδα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στη θέση του δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων θα ενισχύσει τη φωνή μας ώστε να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας στην Τακτικούπολη, στη Μεταμόρφωση και στις υπόλοιπες περιοχές».

 
Σχολιάστε