Αυτό είναι το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του Σπ. ΠολλάληO υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρος Χ. Πολλάλης, ανακοίνωσε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

Ανακοίνωση Ονόματος και Λογότυπου του Συνδυασμού
από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων
Σπύρο Χρ. Πολλάλη

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το Όνομα και το Λογότυπο του Συνδυασμού μας. Η επιλογή μας δεν είναι τυχαία. Εκφράζει απόλυτα αυτά που πρεσβεύουμε και αντικατοπτρίζει πλήρως την πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε τις βάσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις προκειμένου να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης.
Το Όνομα του Συνδυασμού μας είναι << Nέα ΠΝΟΗ >>.

Το <<Nέα>> αφορά τους συμπολίτες μας που απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό του Συνδυασμού μας. Πρόκειται για άτομα με νέες – καινοτόμες ιδέες, πρόθυμα να εργασθούν και να συνεργασθούν μεταξύ τους, προκειμένου όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για ένα βιώσιμο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Η <<ΠΝΟΗ>> είναι η ανάσα δημιουργίας με σκοπό την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. Μέσα από ριζική ανανέωση σε πρόσωπα, αντιλήψεις και πρακτικές επιδιώκουμε μια νέα ΠΝΟΗ στο Δήμο μας.
Το Λογότυπό μας είναι ένα σύμπλεγμα χρωμάτων που συμβολίζει την πολυσυλλεκτικότητα και την ανεξάρτητη χροιά του Συνδυασμού μας, έξω και πάνω από οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα και πολιτική πεποίθηση.
Σχολιάστε