Από τον ελαιώνα στην… κάλπηdimarxeio troizΤο πρόγραμμα της επαναληπτικής εκλογής ανακοίνωσε από την ιστοσελίδα του ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα (που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο στο αρχείο που ακολουθεί) η ψηφοφορία θα διενεργηθεί σε 22 εκλογικά τμήματα, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα λήξει στις 7 το βράδυ.
Εντωμεταξύ, στην προμήθεια 1.500.000 τεμαχίων εκλογικών φακέλων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκλογή των δημοτικών αρχών, ενόψει των επαναληπτικών Αυτοδιοικητικών Εκλογών στους Δήμους Τροιζηνίας – Μεθάνων, Μάνδρας – Ειδυλλίας και Καισαριανής, και τη συγκρότηση «ειδικής» επιτροπής για την παραλαβή τους που θα εξετάσει την ποιότητα και τις διαστάσεις τους, αποφάσισε το ΥΠΕΣ.
Πάντως στην Τροιζηνία και τα Μέθανα, το κλίμα, μόνο προεκλογική περίοδο δεν θυμίζει, καθώς αφενός ο κόσμος τρέχει με τον ελαιώνα, αφετέρου οι υποψήφιοι των τριών συνδυασμών (Καραγιάννη, Δαρσινού, Αθανασίου) κρατούν χαμηλά τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εκλογής.
Σχολιάστε