Από πολιτικές ζυμώσεις καλά πάμε. Εκλογές όμως θα γίνουν;«Δεν υπόσχομαι ότι το κίνημα θα φέρει άσπρες μέρες, αλλά θα φέρει χαμόγελα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου κινήματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”. «Δεν θα μας κόψει κανείς τον  “Zoρμπά’’ από μέσα μας», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφερόμενος στις πιέσεις των Ευρωπαίων για τη λήψη νέων μέτρων προκειμένου να πάρουμε τη νέα δόση, ενώ ανέφερε ότι ο δανεισμός της χώρας μας είναι παράνομος.
Το κίνημα του Πάνου Καμμένου, θα στελεχωθεί μέσω διαδικτύου. Στην πολυκατοικία της Δεξιάς, πόρτες κλείνουν και πόρτες ανοίγουν. Με την Ντόρα Μπακογιάννη να ανοίγει πόρτες στους διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τον Αντώνη Σαμαρά να προσπαθεί, μέσω του εκπροσώπου του να καλεί τους διαγραφέντες σε συστράτευση, “κλείνοντας το μάτι” παράλληλα στη Ντόρα Μπακογιάννη, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, τι δυναμική θα αναπτυχθεί στη συντηρητική παράταξη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Defencenet.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα (στη ΝΔ δεν υπολογίζουν μόνο το 2,5% της ΔΗΣΥ, αλλά περισσότερο στην θετική δυναμική που θα αναπτυχθεί από την επιστροφή της), αλλά αυτό είναι μία απόφαση που θα ληφθεί άμεσα τις προσεχείς εβδομάδες και σίγουρα μέχρι τα τέλη Μαρτίου οπότε και αναμένεται η διάλυση της Βουλής για τις εκλογές, αν επιτρέψει η Γερμανία να γίνουν εκλογές.

Δεν γεμίζουν… ταξί στο ΠΑΣΟΚ

Oκτώ στις δέκα τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα δήλωσαν στην Ιπποκράτους ότι … δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ γιατί … δεν υπάρχουν ψηφοφόροι! Οι Τοπικές, ενώ άλλες δεν έχουν έξοδα ούτε για τα ενοίκια των γραφείων τους και κατ’αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία.  
Υπολογίζεται ότι λιγότεροι από 200.000 ψηφοφόροι και μέλη του ΠΑΣΟΚ θα πάνε τελικά στην κάλπη για να ψηφίσουν αντί τους ενός εκατομμυρίου. Μάλιστα κατ΄αυτό το τρόπο τέθηκε και θέμα ακύρωσης της απ’ευθείας εκλογής, καθώς θα είχε και συγκλονιστικά αρνητικές επιπτώσεις στις εθνικές εκλογές καθώς θα φαινόταν ότι μαζεύουν λιγότερο κόσμο και από το … ΚΚΕ!

Το θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία του κόμματος εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης και της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, η προγραμματισμένη για 3-4 Μαρτίου Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε να  μετατεθεί 10-11 Μαρτίου.

Τελικώς ανακοινώθηκε πως το ΠΑΣΟΚ θα οδεύσει στην εκλογή προέδρου από τη βάση του κόμματος στις 18 Μαρτίου.

Πηγή: Defencenet.gr
Σχολιάστε