Απορρίφθηκε η αίτηση της “Μπάμπης Βωβός” για υπαγωγή στο άρθρο 99VovosΑπορρίφθηκε το αίτημα της εταιρείας Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ΑΕ για έκδοση προσωρινής διαταγής στη χθεσινή συζήτηση που αφορούσε την αίτηση υπαγωγής της εταιρίας στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ανακοίνωσε η διοίκηση της εν λόγω επιχείρησης, με επιστολή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κατά τη χθεσινή συζήτηση της αίτησης υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, η εταιρεία του ιδιοκτήτη του STELLA MARIS κατέθεσε και αίτημα για την έκδοση προσωρινής διαταγής. Το αίτημα απερρίφθη, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, παρότι η εταιρεία, μεταξύ άλλων, έχει εξασφαλίσει στη διαδικασία εξυγίανσης και τη συναίνεση των βασικών πιστωτών της οι οποίοι υπερκαλύπτουν το εκ του νόμου απαιτούμενο 60%.
Πηγή: enikos.gr
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Κάπου “χωλένει” η ιστορία με το άρθρο 99, και έχει γίνει για να “εξυπηρετήσει” φίλους πολιτικών. Πιθανόν οι ιδιοκτήτες των εν λόγω εταιριών να μην είχαν “ισχυρούς φίλους”.

Σχολιάστε