Απολογισμός του προγράμματος άμεσης ιατρικής βοήθειας της Hellenic SeawaysHSW - INTERAMERICANToν απολογισμό του προγράμματος «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» δημοσιοποίησε με δελτίο τύπου η εταιρεία Hellenic Seaways.

Το «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, που προσφέρει η Hellenic Seaways, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, δωρεάν, σε όλους τους επιβάτες της. Η ισχύς του προγράμματος ξεκινά με την επιβίβαση στο πλοίο και λήγει 7 ημέρες μετά το ταξίδι.

Με το πρόγραμμα «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» της Hellenic Seaways  ο επιβάτης έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα παροχών, εκτός από τις βασικές υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN. Αναλυτικά, οι καλύψεις που παρέχονται σε περίπτωση ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας στον ταξιδιώτη, είναι:

 1. Υγειονομική Μεταφορά Παθόντος
 2. Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα.
 3. Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό
 4. Φροντίδα ανήλικων παιδιών
 5. Κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή του παθόντα
 6. Μεταφορά Σορού
 7. Πρόωρη επιστροφή και επαναμετάβαση
 8. Ιατρικές Συμβουλές

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, 1.432 ταξιδιώτες αξιοποίησαν τις παροχές βοήθειας στο πλαίσιο του προγράμματος  Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» της Hellenic Seaways, στο διάστημα 15 Ιουνίου – 31 Δεκεμβρίου 2013.

Συγκεκριμένα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, (15/06/2013-31/12/2013)παρατηρήθηκε σημαντική χρήση του προγράμματος «Ασφαλώς Πάμε Μαζί», αφού δόθηκαν 401 ιατρικές συμβουλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, 673 ιατρικές συμβουλές εντός της επταήμερης περιόδου κάλυψη, 56 υγειονομικές μεταφορές  με ασθενοφόρο, 4 επείγουσες αερομεταφορές με ελικόπτερο, 4 περιστατικά κάλυψης εξόδων νοσηλείας στο εξωτερικό, 19 περιστατικά επαναπατρισμού και 489 τηλεφωνικές πληροφορίες για το πρόγραμμα.

 

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ιωάννης Γκούμας says:

  Εκτός από το 5 τα άλλα είναι υποχρεωτικά. Ίσως και το 5 δεν ξέρω. Ας αφήσουν τα προεκλογικά πυροτεχνήματα και ας σταθεροποιήσουν το δρομολόγιο τους. Επίσης μας αφορά αυτό, όταν το καράβι δεν πιάνει πια στο λιμάνι μας;
  Προφανώς όταν αναφέρεται σε επιβάτες η εταιρία, εννοεί αυτούς τους οποίους έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει με δρομολόγια. Για τον Πόρο δεν κάνει…. είναι πολύ μικρή εταιρία για τέτοιες απαιτήσεις και όχι σοβαρή επίσης.

Σχολιάστε