Απεβίωσε ο Αρχιπλοίαρχος ΠΝ ε.α. Στέφανος ΠοζιάδηςΑπεβίωσε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο Αρχιπλοίαρχος (Δδ) ΠΝ ε.α. Στέφανος Ποζιάδης, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο ΚΕ ΠΟΡΟΣ.

Συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο του Στέφανου Ποζιάδη ανάρτησαν οι οικείοι του. Η κόρη του Σοφιάννα τον αποχαιρέτισε με το ακόλουθο μήνυμα:

“Ήσουν ήρεμος καλόκαρδος, στοργικός, ευγενής, δημιουργικός. Οι αναμνήσεις μου μόνο ευχάριστες και απολαυστικές. Η έλλειψη σου ήδη έντονη. Τα μάτια μου σε ψάχνουν στον αγαπημένο σου κήπο και τα αυτιά μου περιμένουν να ακούσουν να γκρινιαζεις ότι πάλι σου χάσαμε τα εργαλεία σου. Ήσουν η ήρεμη δύναμη και έτσι ήρεμα μας έφυγες. Ήσουν ένας καλός ηθικός άνθρωπος και γιαυτό ο Θεός σε πήρε έτσι απλά και ανώδυνα. ΣΕ ΑΓΑΠΆΩ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ”.

Η ανιψιά του Αρτεμισία, ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα:

“Όλοι επιβάτες στο ίδιο πλοίο της ζωής είμαστε, αλλά σε αυτή τη διαδρομή κάποιοι θα χαθούν από την προσωρινή κατοικία στην μόνιμη, στην αιωνιότητα, όπου και ο τόπος συνάντησης όλων των αγαπημένων προσώπων, αυτών, που όσο ζούμε, δεν θα ξεχνάμε ποτέ, θα μας συντροφεύουν καθημερινά στη ζωή μας, ως απόδειξη αγάπης και μνήμης…

Και έτσι ο συνδετικός κρίκος με τους προγόνους έσπασε…..Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε Στέφανε….

Σαν χθές ήταν που ήσουν δίπλα μου τις πρώτες ημέρες της κατάταξης μου στο Πολεμικό Ναυτικό….σε ευχαριστώ για όσα μου πρόσφερες….
Θα σε αγαπώ και θα σε έχω στην καρδιά μου για πάντα….

Θα βρεις αγαπημένα πρόσωπα….τους γονεις σου, τις αδελφές σου….Να μας προσέχετε από εκεί ψηλά….”

Το porosnews.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

φωτογραφία Γιώργος Αντωνίου

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣ ΠΑΝ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ “Gentleman” (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΛΕΞΗ), ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ. ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΟΣ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε