Απίστευτο περιστατικό στον Πόρο! Τουρίστες παραβίασαν λεωφορείο και έκαναν βόλτες με αυτό γυμνοί!Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου στον Πόρο. Μια παρέα βορειοευρωπαίων τουριστών, πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, παραβίασαν ιδιωτικό λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας, που ήταν παρκαρισμένο στο δυτικό λιμάνι του νησιού, κατάφεραν και το έβαλαν μπρος και ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στον Πόρο χορεύοντας γυμνοί μέσα στο όχημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο που οδηγούσαν οι μεθυσμένοι τουρίστες γύρισε όλο το νησί δύο φορές και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Το λεωφορείο έγινε αντιληπτό από τον φρουρό του ΚΕ Πόρος, ο όποιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

 

Το περιπολικό εντόπισε και ακινητοποίησε το λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας ενώ την ίδια στιγμή οι 10-13 μεθυσμένοι Ολλανδοί πετάχτηκαν από την πόρτα και τα παράθυρα και διέφυγαν. Ο τουρίστας που οδηγούσε το κλεμμένο λεωφορείο συνελήφθη και το πρωί της Πέμπτης, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν φθορές στο όχημα.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Βορειοευρωπαίοι, πολιτιΖμός δηλαδή.
    Και ελεύθερος ο “οδηγός” λέει, προφανώς ελεύθεροι θα βρεθούν και οι υπόλοιποι που λογικά πρέπει να έχουν ήδη συλληφθεί. Δε μας φτάνει που κάναμε ελεύθερη εισαγωγή του κόβιντ της υφηλίου, κι έτσι διέλυσαν τα δημόσια νοσοκομεία, τώρα τους δίνουμε και τα λεωφορεία να κόβουν βόλτες όπου γουστάρουν.
    Όμορφα πράγματα, μη βγάλουμε κακή φήμη και χάσουμε τους τουρίστες του είδους τους. Μπάτε σκύλοι αλέστε, η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας σάς περιμένει γονατιστή, “Ω, δεν την αγνοεί κανείς, είναι η γη η Ελληνίς”.

    Ευχαριστήρια επιστολή τούς έστειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας;

Σχολιάστε