Απάντηση Χατζηπέρου σε δημοσίευμαΣτις 9/2 αναδημοσιεύσαμε ρεπορτάζ του Πειραιώτικου site portnet.gr, με τον τίτλο «Unfair Χατζηπέρου». Ο κ. Χατζηπέρος σήμερα, απέστειλε τόσο στην πηγή του άρθρου (portnet.gr), όσο και σε εμάς την ακόλουθη απάντηση: 

“Σε απάντηση του από 9-2-2018 δημοσιεύματος σας με τίτλο «Unfair Χατζηπέρου» έχω να σας πω τα εξής :

Βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα αυθαίρετα για τη σύσκεψη σχετικά με τη διαβούλευση για το προταθέν Master Plan από την ΟΛΠ ΑΕ (COSCO).

Για ενημέρωση σας, η συμφωνία ήταν να βγει κοινή επιστολή διαμαρτυρίας προς τα συναρμόδια Υπουργεία και την ΟΛΠ ΑΕ (COSCO) σχετικά με τον περιορισμένο χρόνο και τις ατέλειες/ελλείψεις του προταθέντος Master Plan, που θα έχει τόσο σοβαρές επιπτώσεις στους κατοίκους και το περιβάλλον εκ βάθους 10ετιών.

Η κάθε περιοχή έχει τα δικά της προβλήματα, τα οποία πρέπει να συμπεριληφθούν στο κοινό έγγραφο.

Επομένως, δεν υπάρχει καμία πρεμούρα αυτοπροβολής αλλά και καμία διένεξη μεταξύ εμού και των συμμετεχόντων στην εν λόγω πρώτη σύσκεψη. Αυτό ξεκαθαρίστηκε προφορικά, τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα (sms) τα οποία είναι στην διάθεση σας.

Το να προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε το πρόβλημα της Κυνόσουρας, του Τύμβου των Σαλαμινομάχων αλλά και της περιοχής της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, που αποτελεί Παγκόσμιο Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς και πρόκειται να γιορτάσουμε τα 2.500 χρόνια το 2021 χωρίς νέα ναυπηγεία και δεξαμενές, δεν σας τιμά.

Όσο για την περίπτωση της αυτοπροβολής αυτό δεν ισχύει. Είναι προφανές από το έργο που παράγεται από την Περιφέρεια και την Π.Ε. Νήσων Αττικής, το οποίο αντιπαρέρχεστε ΠΑΓΕΡΑ διαχρονικά.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.”
Σχολιάστε