Απάντηση του Σ. Σπυρίδων στην ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου ΠόρουΑπό τον επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας του Δ.Σ. Πόρου κ. Σπύρο Σπυρίδων, λάβαμε το ακόλουθο μέιλ:

“Εις απάντηση της από 15/6 ανοιχτής επιστολής του Δημάρχου Πόρου, ο οποίος θα πρέπει να ντρέπεται γιατί απευθυνόμενος στο δημοκρατικό θεσμό της αντιπολίτευσης γράφει ότι «εκφράζει την αηδία του για την στάση που τηρούν τα τέσσερα χρόνια», έκφραση που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει την ποιότητα του χαρακτήρα του, δηλώνουμε:
Η αντιπολίτευση εκφράζεται επίσημα είτε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε με δελτία τύπου και έγγραφα που φέρουν το λογότυπο του συνδυασμού ή την υπογραφή του επικεφαλής της παράταξης.
Κάθε άλλη ενέργεια ή δήλωση αφορά και φέρει την πολιτική ευθύνη αυτού που την πράττει ή την υπογράφει.
Όσο δε αφορά το συγκεκριμένο θέμα της καταγγελίας για κλοπή ρεύματος σας γνωρίζουμε ότι ζητήθηκε από τον κ. Γρίβα να απαντήσει δημόσια μετά την παραπάνω ανοιχτή επιστολή.

Τέλος υπενθυμίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτό που εμείς ενδιαφερόμαστε είναι μόνο τα προβλήματα των συμπολιτών μας και το μέλλον του Τόπου μας. Ιδιαίτερα στις κρίσιμες συγκυρίες που περνά η Χώρα μας.

Σπύρος Σπυρίδων”Σχολιάστε