Απάντηση Ρ. Μάνδηλα σε δημοσίευμα μαςΑπό την κ. Ρίτα Μάνδηλα, λάβαμε το ακόλουθο μειλ, με το οποίο εκθέτει την άποψη της για το άρθρο μας, που αφορά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά των αποτελεσμάτων των εκλογών του Συλλόγου «Ποριώτισσα».

“κ. Κανατσίδη.

Προφανώς η ενημέρωση που έχετε σχετικά με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ είναι ελλιπής και μονομερής. Ελλιπής γιατί τις πληροφορίες σας τις αντλείτε μόνο από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και μονομερής διότι αν αναφέρετε εμένα πολιτικό πρόσωπο θα έπρεπε πολύ περισσότερο να αναφέρετε την κ. Ελένη Κανατσίδη, δημοτική σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του Δ.Σ., και την κ,. Κεφαληνού, υποψήφια δημοτική σύμβουλο.

΄Οταν λοιπόν θέλετε να ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας κάποιο θέμα θα πρέπει αν μη τι άλλο να έχετε σφαιρικές και αντικειμενικές απόψεις γύρω από το θέμα αυτό. Και βάσει δεοντολογίας, προηγουμένως, τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα, ώστε να έχετε και την άποψη των ατόμων των οποίων τα ονόματα αναφέρετε. Σε μένα τέτοιο τηλεφώνημα δεν υπήρξε.

Επί του θέματος τώρα. Αν δεν το γνωρίζετε είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, εν αντιθέσει με κάποιες κυρίες <<χθεσινές>>, που ξαφνικά έγιναν θεματοφύλακες της νομιμότητας. ΄Εχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι για να υπάρχει και να μεγαλουργεί ο σύλλογος αυτός. Η ενασχόλησή μου λοιπόν με τον σύλλογο – άσχετα αν κάποιοι δεν το θυμούνται ή δεν θέλουν να το θυμούνται – είναι πολύ παλιά. Ποτέ δεν έπαψα να ασχολούμαι παρ’ ότι δεν φαίνομαι.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ναι κατέθεσα υπέρ του συλλόγου στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. ΄Οπως γνωρίζω κατέθεσε και η κ. ΄Αννα Κανατσίδη (με ένορκη κατάθεση και όχι αυτοπροσώπως) κατά του συλλόγου. Στην κατάθεσή μου αυτή ζήτησα από τον αντίδικο συνήγορο να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και επίσης κατέθεσα ότι ο σύλλογος είναι ένας και δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας.

Αντίθετα εσείς με το συγκεκριμένο άρθρο σας ενισχύετε τις αντιπαραθέσεις με την άποψή σας ότι εντός του συλλόγου υπάρχουν αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Παρακαλώ πολύ λοιπόν όταν θα με αναφέρετε σε κάποιο δημοσίευμά σας, προηγουμένως να ζητάτε την άποψή μου επί του θέματος.
Ρίτα Μάνδηλα”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. “Επί του θέματος” συζητώντας, το θέμα είναι πως όλες οι κυρίες του προηγούμενου Δ.Σ. ξέρουν ότι η εκλογική διαδικασία δεν έγινε σύμφωνα με ό,τι ορίζει το καταστατικό -δεν είδα άλλωστε να το αρνούνται-, και πως οι κυρίες που προσέφυγαν κατά του κύρους των εκλογών της 5ης Μαρτίου 2018 είναι “χθεσινές, που ξαφνικά έγιναν θεματοφύλακες της νομιμότητας”.

    Παναπεί οι “χθεσινές” να κάτσουν στ’ αυγά τους και να μην μιλάνε, γιατί η νομιμότητα δεν είναι και απαραίτητο να τηρείται;

Σχολιάστε