Απάντηση κ. Π. Ρούσου σε δημοσίευμα μαςΑπό τον κ. Παναγιώτη Ρούσο, λάβαμε την ακόλουθη απάντηση σε δημοσίευμα μας, την οποία και δημοσιεύουμε:

“Σε απάντηση του άρθρου σας που δημοσιεύθηκε στις 19.02.2020 με τίτλο «Αυτόφωρο για παράνομη αποσφράγιση καταστήματος» και, βέβαια, για την πλήρη και, κυρίως, την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας, σας αναφέρω επιγραμματικά τα ακόλουθα:
Δεν υπήρξε ποτέ καμία «παράνομη αποσφράγιση» του καταστήματός μου διότι αυτή αφ’ ενός έγινε σε εκτέλεση δικαστικής διαταγής και, πιο συγκεκριμένα, σε εκτέλεση της υπό ημερομηνίαν 05.02.2020 Προσωρινής Διαταγής της Προέδρου Υπηρεσίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά κ. Νεκταρίας ΠΙΣΤΙΟΛΑ, αφ’ ετέρου διότι έγινε από δημόσιο όργανο εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων και Δικαστικών Διαταγών, δηλαδή από δικαστικό επιμελητή.
Εκτελέσθηκε δε αναγκαστικά η άνω Προσωρινή Διαταγή, όπως δηλαδή προβλέπει και ορίζει ο νόμος, διότι ο Δήμος Πόρου αρνούνταν παράνομα και, κυρίως, «ετσιθελικά», να την εφαρμόσει και να την εκτελέσει, συμπεριφορά για την οποία έχω ήδη υποβάλλει μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά οι οποίες και ήδη διερευνώνται προς απόδοση ποινικών ευθυνών στα όργανα εκείνα που αρνήθηκαν να εκτελέσουν την άνω Δικαστική Διαταγή.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Δεν υπήρξε, λοιπόν, καμία «παράνομη αποσφράγιση», όπως είναι ο τίτλος του άνω άρθρου σας και, συνεπώς και συναφώς, δεν υπήρξε ποτέ κανένα «αυτόφωρο» για την άνω απολύτως νόμιμη ενέργεια.
Ευελπιστώ στην δημοσίευση της παρούσης απαντήσεώς μου για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας, όπως άλλωστε έχετε και την σχετική υποχρέωση.”
Σχολιάστε