Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της μειοψηφίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης ΤαρταράκηςΑνεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Ταρταράκης. Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Ταρταράκη κοινοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου τόσο στον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, όσο και στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Πόρος μας Ενώνει” Δημήτρη Στρατηγό.

Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Ταρταράκη:

 

 

“Πόρος 23 Απριλίου 2021

 


Αγαπητοί συνδημότες,

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας πληροφορήσω για την ανεξαρτητοποίηση μου από τη δημοτική ομάδα «Ο Πόρος μας Ενώνει», έως τη λήξη της θητείας μου το 2023.

Από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο άφησα πίσω εγωισμούς, δεν έκλεισα το μάτι σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες, προσπαθώντας να ασκήσω ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση για το καλύτερο του νησιού μας.

Στο μικρό αυτό διάστημα, των 40 ημερών σα Σύμβουλος, οι προτάσεις μου προς την ομάδα του συνδυασμού «Ο Πόρος μας Ενώνει», για ψήφιση ανοικτών δημοτικών συμβουλίων μέσω βιντεοκλήσης και εβδομαδιαίες συναντήσεις πριν από τα δημοτικά συμβούλια, δεν εισακούστηκαν, πολλώ δε μάλλον, κάποια μέλη της ομάδας δε μπήκαν καν στον κόπο να μου απαντήσουν. Δεν απαιτείται μεγάλη εμπειρία για να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά. Ως ηγετικό στέλεχος και μέλος πολύ επιτυχημένων ομάδων, με πολύ μεγάλη διοικητική εμπειρία, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, της συνεργασίας, της ελευθερης βούλησης και διακίνησης ιδεών, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεπώς δε μπορώ να λειτουργήσω υπό τις παραπάνω συνθήκες.

 Διαβεβαιώνω, όλους τους συνδημότες, και όχι μόνο εκείνους που με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ, ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του τόπου, με προτάσεις, ασκώντας έλεγχο για χρηστή διοίκηση, κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος.

Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Ταρταράκης
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πόρου”
Σχολιάστε