Ανακοίνωση Porosea 2020Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot ανακοινώνουν τη διοργάνωση στις 30 & 31 Μαΐου 2020, της αθλητικής εκδήλωσης multisport POROSEA 2020 (τριάθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου.

Κάλεσμα Δημάρχου:
«Είναι μεγάλη μας χαρά που στο νησί μας στήνουμε προσεκτικά και συστηματικά τις βάσεις για αθλητικό τουρισμό. Με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές, τους συνοδούς και τα αγωνίσματα, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων.
Η παγιωμένη συνεργασία μας με την whynot έχει ήδη αποφέρει μία διοργάνωση που τείνει να γίνει ορόσημο στο ετήσιο αθλητικοτουριστικό «καλεντάρι» της χώρας μας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας και δεσμευόμαστε ότι το Porosea 2020, το οποίο αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα καθώς στις 8 Ιουνίου είναι του Αγ. Πνεύματος, θα βελτιώσει περεταίρω τις επιδόσεις μας, με ανανεωμένο σχεδιασμό και προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Όπως κάθε χρόνο, Δήμος, Υπηρεσίες, εθελοντές, επιχειρήσεις και τοπικοί Σύλλογοι θα συνεργαστούν δημιουργικά με τη συνδιοργανώτρια εταιρεία, ώστε όλα να είναι όπως πρέπει τις ημέρες των αθλητικών εκδηλώσεων.
Σας προσκαλούμε να βρεθείτε στον Πόρο με τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και τους συναθλητές σας ώστε να συνεχίσουμε αυτό το πανέμορφο ταξίδι στον χώρο του αθλοτουρισμού και πάνω από όλα να περάσουμε καλά.
Καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε!»
Γιάννης Δημητριάδης
Δήμαρχος Πόρου
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Καλημέρα.

  Στο σημείο: ” … θα βελτιώσει περεταίρω τις επιδόσεις μας, ” διάβαζε περαιτέρω.

 2. ΑΝΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ says:

  Με πρόλαβες. Τι είσαι, μωρέ;
  (Εδώ που τα λέμε, βέβαια, βγάζει μάτι.)
  ΑΡΙΣ

Σχολιάστε