Ανακοίνωση του Δήμου Πόρου για το Πάσχα
Ο Δήμος Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις πασχαλινές εκδηλώσεις στον Πόρο και τις ευχαριστίες του δήμου προς τους καπετάνιους των αλιευτικών και τις επιχειρήσεις και τους τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους, στις προσφορές σε τρόφιμα σε οικογένειες με ανάγκη, για τις ημέρες των εορτών.
Η ανακοίνωση του Δήμου Πόρου, συνοδεύεται από δύο εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες από τους επιτάφιους και την Ανάσταση στο Κ.Ε. Πόρος.

“Υπέροχο ήταν για μια ακόμα φορά το Πάσχα στον Πόρο. Η συνάντηση των τεσσάρων Επιταφίων στο λιμάνι και η καθιερωμένη δια θαλάσσης αποχώρηση του Επιταφίου με αλιευτικά σκάφη, η Ανάσταση στις πέντε εκκλησίες του νησιού και στο Λεμονοδάσος και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, άφησαν, όπως κάθε χρόνο, μοναδικές αναμνήσεις σε κατοίκους και επισκέπτες, ενώ τα εντυπωσιακά πλάνα από τον Πόρο έπαιξαν και πάλι στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών.
Επίσης, με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, ο Δήμος Πόρου, όπως κάθε χρόνο, προσέφερε σε περισσότερες από 120 οικογένειες τρόφιμα αξίας 3.750€, τρόφιμα που προσφέρθηκαν από τοπικές επιχειρήσεις και τρόφιμα αξίας 800€ που προσφέρθηκαν από μέλη της δημοτικής αρχής. Ο Δήμος ευχαριστεί τις επιχειρήσεις Γλύκισμα, Βεσσαλά και Φούρνο Αγγελόπουλου, τις εθελόντριες που βοήθησαν στη συσκευασία και διανομή των ειδών, καθώς και τις οικογένειες Σοφιανού και Τζιώτη, που διέθεσαν σε μια ακόμα εκδήλωση τα καΐκια τους για την περιφορά των Επιταφίων.”
Σχολιάστε